Kızlar bu normal miii

sonbahar2810

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
371
202
133
Ankara
Kızlar alçım falan varken sadece göz altlarım şişti cumartesi günü bandajlarım çıktı burnum çıplak kaldı ve çok şiş hala tüm yüzüm şiş benim ve gözüm küçüldü bandajlar çıkınca göz kapağım şişti ve bu sabahta kalktım dudağım şişmiş normal mi bunlar

Ben ameliyat olmadim ama gayet dogal yuzunuzu boyle tepki vermesi 1, 2 aya kaar tamamen sisikler iniyor diyen var veya 4,5 ay gecsede burnumda hala sisikler duruyo diyen var ama muhtemelen iner hepsi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende henüz ameliyat olmadım ama okuduğum kadarıyla alçı çıkınca burun daha cokk şişiyormuş altı sıkı tutuyor sonuçta ve hassas bir cildin varsa o şişlik tüm yüze yayılmış olabilir yine istersen dr ara rahatlarsın

Kızlar alçım falan varken sadece göz altlarım şişti cumartesi günü bandajlarım çıktı burnum çıplak kaldı ve çok şiş hala tüm yüzüm şiş benim ve gözüm küçüldü bandajlar çıkınca göz kapağım şişti ve bu sabahta kalktım dudağım şişmiş normal mi bunlar

Bence normal canım, benim de şişmişti, sonra yanaklarıma indi o şişlik. sonra çeneme filan derken zamanla kayboldu. Burun ucum hala şiş, iki ayı geçti ameliyat olalı. endişelenme.

Back
X