Kızlar bu ovu ne zaman

vitaminsiiz

"Hiç soruyor muyuz kendimize; Fe eyne tezhebûn?"
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
284
87
18
Kızlar bana da yardımcı olun lütfennnnn
Reglime 11 gün var yaklaşık 2 Haftadır ovu test yapıyorum ama hala çift çizgi göremedim. Benim ovulasyonum ne zaman olucak

Bu ovulasyon nasıl bişey ki hala olmadı lütfen bi el ayın kızlar

Hic mi gorunmuyor yoksa silik mi cikiyor? Bazilarinda hafif koyulasip tekrar siliklesiyir belki farketmemis olabilirsin. Yada gec yumurtlama olabilir. 11 gun var dedigine gore 17. günün falan mi? Yani ilk adet gününden sonra

Hic görünmüyor
Silik hic görmedim simdide dek
44-46 günde bir adet görüyorum oylelikle 11 gün var bata

Adet döngün baya uzunmus belki bide gec dollenme de varsa anca olabilir. Yapmaya devam et bence. Ama testin tarihi falan gecmis olabilir mi yada bozuk falan? Bazi markalar iyi degil diyorlar.

Yada su var. 2 haftadir yapiyorum diyosun belki erken yumurtlamissindir kacirmissindir. Adetin bittigi gibi başla bence birdahakine. 44~46 günlük periyotta 11 gün kaldiysa 10 gündür yapiyor olsan 23.~25. günden sonra baslamissin demekki.
Daha erken baslayabilirsin.

Bir de Testin prospektusundeki tabloda 40 günlük periyodu olanlarin ortalama 23.gün oldugu yazıyor.

Reglime 11 gün var yaklaşık 2 Haftadır ovu test yapıyorum ama hala çift çizgi göremedim. Benim ovulasyonum ne zaman olucak

Erken yumurtlamış da olabilirsin. Benim ilk denememde erkendi mesela. Alışana kadar da baya zaman gidiyor maalesf. Birde senn döngün uzunmuş ovulsyn testi gider baya.

ben geçen ay 1 hafta kala yumurtlamıştım

Adet döngün baya uzunmus belki bide gec dollenme de varsa anca olabilir. Yapmaya devam et bence. Ama testin tarihi falan gecmis olabilir mi yada bozuk falan? Bazi markalar iyi degil diyorlar.
Yooo tarihine baktım bozuklukta yok çünki o tek cıkması gereken cızgı cıkıyor
Ben paket halinde aldım içinde 50 tane cıkıyor, döngüm uzun olduğu icin

Yada su var. 2 haftadir yapiyorum diyosun belki erken yumurtlamissindir kacirmissindir. Adetin bittigi gibi başla bence birdahakine. 44~46 günlük periyotta 11 gün kaldiysa 10 gündür yapiyor olsan 23.~25. günden sonra baslamissin demekki.

Bir de Testin prospektusundeki tabloda 40 günlük periyodu olanlarin ortalama 23.gün oldugu yazıyor.
Evet okumuştum oyle yazıyor artık öyle yaparım bu ay yakalayamazsam yumurtlama mı, yalnız söyle bişey oldu adetim biter bitmez kasıklatımda ağrı olmuştu bayağı sol kasığımda acaba ovulasyon ozamanmıydı teste baslamamıstım henüz, imkanı var mı ki adetten hemen sonra ovulasyonun olması

ben geçen ay 1 hafta kala yumurtlamıştım
Umarım bende de oyle olur ya oldu ya da olacak daha çunki yaklasık bir ay önce doktora gıttıgımde alttan ve ultrason yaptıktan sonra herseyın ıyı oldugunu söyledı hatta birkaç ay sonra devamlı görüşeceğimizi söyledi

Erken yumurtlamış da olabilirsin. Benim ilk denememde erkendi mesela. Alışana kadar da baya zaman gidiyor maalesf. Birde senn döngün uzunmuş ovulsyn testi gider baya.
Aman lazım değil ister 100 tane gitsin ovu test yeter ovu olsun da :KK1: yok eğer böyle giderse doktora gidicem bi çaresine baksın gerçi gecen ay gittigim doktor bisey söylemedi döngüme

44 günde bir oluyorsan muhtemel ovulasyon bence adet bitimine yakındır. Adetin biter bitmez yapmaya başla inşlh yakalarsın.

Yooo tarihine baktım bozuklukta yok çünki o tek cıkması gereken cızgı cıkıyor
Ben paket halinde aldım içinde 50 tane cıkıyor, döngüm uzun olduğu icin
Evet bazen reglden hemen sonra yum yaşayabiliyor bünye. Ayrıca bu testlerde tek çizgi çıkmaz. Kadın bünyesinde lh hormonu her zaman vardır. Sadece yum dönemi lh hormonu artış gösterir buda yumurtanın kanala salınmasını sağlar. Yani bu testte her zaman silik çizgi çıkar sadece yum günü ilk çizgi kadar koyu yada ilk çizgiden daha koyu çizgi çıkar. Testlerin problemli olabilir. Yaptığın saatlerde sıkıntı olabilir. Tükettiğin sıvı miktarı etkili olabilir. Yada uygulamanda bi hata yapıyor olabilirsin canm. Hakkında hayırlısı.

25 gün periyod olanlarda kaçıncı gün biliyor Musun canım

Eklentiler

• 2016-11-26-14-43-21.webp
    2016-11-26-14-43-21.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 61
gunesmk gunesmk 8. Gün diyor canım tabloyu yukluyorum alta.
Eyvah ben 10. gün değerlendirdim buna güvenerek ama sanırım senin gönderdiğin yum ilk başladığı günü gösteriyor tam yumurtlama gününü değil ayın 20 sini değerlendirdim buna göre

Eklentiler

• IMG_1291.webp
    IMG_1291.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 45
Eyvah ben 10. gün değerlendirdim buna güvenerek ama sanırım senin gönderdiğin yum ilk başladığı günü gösteriyor tam yumurtlama gününü değil ayın 20 sini değerlendirdim buna göre
Canm bu zatrn ovu.testine baslayacagn günü gosyeriyor yani yumurtlama gununu degil tam olarak. Muhtemelen 1 gun.oncesni falan almislardir. Bana da 12.gun yapmaya basla diyor ama benm de 14. Gun koyu çıktı yani. Sorun olacagini sanmiyorum

Back
X