- 18 Nisan 2021
- 116
- 19
- 48
- Konu Sahibi Masalperisiiiii
-
Bu sizin hamile kalmak için kullandığınız testteki yumurtlama günü müLutfenn su testlerden almayin bakin renkler ne kadar soluk hicbir sey anlamayin ki ben ovulasyon testleri ile hamile kaldim. Laboquick oneriyorum catlama olmasi icin t nin c den daha koyu olmasi gerekiyor. Burda goremedim
Evet bu testten 11 gun sonra beta 12.22 ile hamile oldugumu ogrendimBu sizin hamile kalmak için kullandığınız testteki yumurtlama günü mü
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımEvet bu testten 11 gun sonra beta 12.22 ile hamile oldugumu ogrendim
Laboquik den 20 tane kullandım ama çatlama gormedim maalesefAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Bundan kaç gün sonra çatlamayı gördünüzLutfenn su testlerden almayin bakin renkler ne kadar soluk hicbir sey anlamayin ki ben ovulasyon testleri ile hamile kaldim. Laboquick oneriyorum catlama olmasi icin t nin c den daha koyu olmasi gerekiyor. Burda goremedim
Ertesi gun catladiBundan kaç gün sonra çatlamayı gördünüz
Demek ki catlama olmamis ben de cok kullandim aylarca polikistik vardi tedavi gordumLaboquik den 20 tane kullandım ama çatlama gormedim maalesef
Ya cok pardon canim doktora gittim ben bu piki gordukten sonra doktorum catlamis dediBundan kaç gün sonra çatlamayı gördünüz
Aslında yumurtlama ve çatlama aynı şey diyorlar ama anlamadım tamYa cok pardon canim doktora gittim ben bu piki gordukten sonra doktorum catlamis dedi
Bence catlamistir en son ne zaman yaptin ben de catladiginda ilk once ikisi de ayni renk oldu
Ayni zaten yumurtlama oldugu zaman 24 saat icinde de catlama gerceklesmis oluyorAslında yumurtlama ve çatlama aynı şey diyorlar ama anlamadım tam
Pik dün öğlen, alttaki bugün öğlen. Yarın tekrar yapayım biBence catlamistir en son ne zaman yaptin ben de catladiginda ilk once ikisi de ayni renk oldu
YappPik dün öğlen, alttaki bugün öğlen. Yarın tekrar yapayım bi
Anladım kuzumDemek ki catlama olmamis ben de cok kullandim aylarca polikistik vardi tedavi gordum
19. Pkos varSanki değil gibi geldi ya ama ana çizgi de çok silik niyeyse. Kaçıncı gündesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?