Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bu saç renkleri ne renkkk?

saç açıcım var hairplus yoğun renk açıcı oksidan kremi 40 volümlük. bunu kullanarak açsam. şuan saçlarımda pek koyuluk yok. yaklaşık bir-bir buçuk ay oluyor saçımı kahve bakıra boyalı baya aktı. ton farkı olmaz değil mi açarken? ben siyah tonunu açmıştım. baya ton farkı olmuştu. o yüzden korkuyorum=) sonuçta bakır tonu açılırsa daha açık bakır yada sarı tonu elde ederim üzerine kumral bakır tutar ozaman değil mi? açıcıda istenilen renk tonuna göre 30-50 dk yazıyor. buna uyarak yaparsam sorun olmaz sanırım.

saç açıcım var hairplus yoğun renk açıcı oksidan kremi 40 volümlük. bunu kullanarak açsam. şuan saçlarımda pek koyuluk yok. yaklaşık bir-bir buçuk ay oluyor saçımı kahve bakıra boyalı baya aktı. ton farkı olmaz değil mi açarken? ben siyah tonunu açmıştım. baya ton farkı olmuştu. o yüzden korkuyorum=) sonuçta bakır tonu açılırsa daha açık bakır yada sarı tonu elde ederim üzerine kumral bakır tutar ozaman değil mi? açıcıda istenilen renk tonuna göre 30-50 dk yazıyor. buna uyarak yaparsam sorun olmaz sanırım.

Ne yazık ki Hairplus diye bir marka hiç duymadım bu yüzden size bu açıcı hakkında bir bilgi veremem. Ama oksidan çeşidiniz yani 40 volume uygun bir seçimdir.

Açmak doğru bir şekilde ve oranları doğru miktarda ayarlandığında ton farkına sebep olmaz. Mesela açıcı 50 ml ise oksidan miktarınız 40 ml olmalıdır. Yoksa turunculuk gitmez ki sizin saçınızda bakırlık da mevcut.

Açtığınız zaman sarıya yakın olmasına gerek yok saçınızın çünkü sizin uygulayacağınız renk 8/41 dir. Saçlarınız 8 tonlarında olsa da olur.

koyu renklerde olduğu gibi işte sarı-kızıl-bakır ton uyuşmazlığı olmaz değil mi?

koyu renklerde olduğu gibi işte sarı-kızıl-bakır ton uyuşmazlığı olmaz değil mi?

Saçlarınız koyu bir renk. Yani en azından ulaşmak istediğiniz renge göre(8/41) koyudur. Kızıllığın olmaması için size LOREAL MAJİBLOND 901 öneririm. Bunu kullanırken sizde olan 40 volume doğru bir tercihtir. Tabi yine de size kalmış.

açtım saçımı sarı tonu oldu. üzerine kumral bakır sürünce bazı yerler çok açık turuncumsu oldu
buda hoşuma gitmediçbridahaki boyamada bu açık turuncular kapanır mı

yada koyu bakırımsı bir ton ne öneririsiniz.bu çok sarımsı oldu.

yada üzerine bakır kahve yada bakır karamel tonu sanırım o zaman pek sarımsı turuncu olmaz

açtım saçımı sarı tonu oldu. üzerine kumral bakır sürünce bazı yerler çok açık turuncumsu oldu
buda hoşuma gitmediçbridahaki boyamada bu açık turuncular kapanır mı

Saçlarınızı benim dedğimle mi açtınız ? Açarken oksidan çeşidi(%6, %9) neydi ?
Sçalarınızı 8/41 ile boyarken %9 luk oksidan mı kullandınız ?

Son düzenleme:
saçlarımı elimdeki açıcıyla açtım. keşke hiç açmadan kumral bakır yapsydım . bu kadar iğrenç birşey olamzdı. şuan saçlarımı tekrar boyadım kahve bakırla kzıılımsı bir ton oldu. birdahada sanmıyorum

saçlarımı elimdeki açıcıyla açtım. keşke hiç açmadan kumral bakır yapsydım . bu kadar iğrenç birşey olamzdı. şuan saçlarımı tekrar boyadım kahve bakırla kzıılımsı bir ton oldu. birdahada sanmıyorum

Kullanılan oksidan çeşidinden olmuştur. Bir dahakine %6 lık kullansaydınız sorun kalmazdı.

şuan kahve bakır yapmak zorunda kaldım. diğeri sarımsı bir turuncu oldu. kahve bakırda bu turuncunun üzriene kızılımsı oldu. kutusunun arkasındaki en açık tonda gösterilen renkte oldu. bu kızıllık akar herhalde akınca kötü bir renk olmaz inşallah.

şuan kahve bakır yapmak zorunda kaldım. diğeri sarımsı bir turuncu oldu. kahve bakırda bu turuncunun üzriene kızılımsı oldu. kutusunun arkasındaki en açık tonda gösterilen renkte oldu. bu kızıllık akar herhalde akınca kötü bir renk olmaz inşallah.

Hayır kötü bir renk almaz ama tabiki kızıl akınca bakırımsı, bakır akınca da sarımsı bir renk olur.

canım saçımı 6.1 e boyayacağım ama yinede bir bilen görüşü alayım dedim doğal saç rengim küllü kahve ama ben ilk seferde koyultmak istemiyorum şu anki saç rengim, $240420133527.webp ve bende beren saatin şu rengini istiyorum ; $Beren-Saat-in-Ask-i-Memnu-as-Bihter-beren-saat-19836861-700-800.webp $beren-saat-saç-rengi.webp $beren-saat-stili-4.webp son boyadığım renk küllüydü majiblond 911 ama gördüğün gibi küllü bir yansıma değil dore bir yansıma var saçımda yani ben 6.0 vb boyarsam zamanla alttakilerin çıkmasını istemiyorum çünkü en az 3-4 ay saçlarımı dinlenmeye ve bakıma almak istiyorum oldukça yıprandılar çünkü bir de senin fikrini almak istedim nasıl bir renk ortaya çıkar bu istediğim rengi yakalayabilir miyim? biliyorum o doğal renk aynısı olmaz belki ama ona yakın olsa yeterli.

canım saçımı 6.1 e boyayacağım ama yinede bir bilen görüşü alayım dedim doğal saç rengim küllü kahve ama ben ilk seferde koyultmak istemiyorum şu anki saç rengim, Eki Görüntüle 711475 ve bende beren saatin şu rengini istiyorum ; Eki Görüntüle 711478 Eki Görüntüle 711479 Eki Görüntüle 711482 son boyadığım renk küllüydü majiblond 911 ama gördüğün gibi küllü bir yansıma değil dore bir yansıma var saçımda yani ben 6.0 vb boyarsam zamanla alttakilerin çıkmasını istemiyorum çünkü en az 3-4 ay saçlarımı dinlenmeye ve bakıma almak istiyorum oldukça yıprandılar çünkü bir de senin fikrini almak istedim nasıl bir renk ortaya çıkar bu istediğim rengi yakalayabilir miyim? biliyorum o doğal renk aynısı olmaz belki ama ona yakın olsa yeterli.

Beren Saat'in saç rengi 6.1 dir yani boyayacağınız renktir. 6.1 koyu bir renk değildir çünkü saçınızın zemini sarıdır. 3-4 aylık süre zarfında alttaki renk çıkar ortaya. Tabiki ilk başta size şu anki saçınıza göre koyu hatta siyah gelecektir ama 1 ay sonra ne kadar açıldığını göreceksinizdir. Bu yüzden saçınızı dinlendirmeye alacaksanız 5.3 ile boyayın. Hayır, ben 6.1 i boyayacağım alttaki renk çıksın diyorsanız elinizdeki boyayı kullanın. Ama ilk sarıdan dönerken lütfen dore renk yani 5.3 ya da 6.3 ile boyayın. Yoksa saçlarınız ilk 1 ay fark etmeseniz de 1 ay sonra boya aktıkça saçlarınızın yeşillendiğini göreceksiniz. Saçınızı en son küllü ile boyadığınız için dore ile kapatırsanız dore nüans vermez. yani saçınızı sanki 6.0 ile boyuyomuşsunuz gibi olur. Bunun nedeni küllü ile dorenin birbirini tamamlamasıdır.

peki bu kızılık akınca başka tona boyuyabilirmiyim saçlarımı?

Back
X