Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bu saç tam olarak ne renk sizce?

hiç fikri olan yokmu altın sarısı renge boyamak istiorum saçımı ama bu altın sarısımı acaba röflemi altın sarısı tam olarak nedir bi resimle gösteren olsa

..........................................................................................................

fotoğrafı götür kuaföre...

aynısı olmazsa saçımı eski haline getirirsin, 5 kuruş da vermem de:))))

ben öyle yaptım.. tüm işlem boyunca da fotoğrafı aynanın önünde tuttum

süpersin canım çok mantıklı :)

kızlar merhaba bende sizin gibi yapmıstım daha önce resmleri götürüp boyayın demistim fakat o dediğiniz olmaz cünkü ben bilgisayarcıyım ve photoshop kullanan birisiyim bu resmlerin coğunda photoshop var yani resmin ışıklarında renginde oynama var resmin orjinalleri deil malesef o yüzden hiçbir kuaför resmin aynısını yapamayabilir ve resmdeki sac rengide bence altın sarısı değil altın sarı baya turuncuya kacıyor bence normal doğal sarı ve platin yada vanilya sarısı karısımı gibi gözüküyor sonucta bu saydığım renklerde hemen heme birbirlerinin 1 ton acığı yada daha matı,koyusu sen sacını actırıp bu renklerden karısım yaparak boyasan olur sonucta direk gri ye bakan platin boyamadığınız sürece olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…