- 28 Ekim 2024
- 120
- 10
- 13
- 29
- Konu Sahibi suprzymrta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bar ne zmn ve testin markasi neKızlar fotoğrafda cok belli olmasada ip ince pembe aşşırı silik bir çizgi var gebemiyim
Cnm yalnci pozitiflik veriyor bu marka baska markayla testini tekrarlamani oneririmFreely marka
Ben cizgi goremedim ama sen goruyorsan o baska regle kac gunun varPeki Buda çizgimi
Bu marka yalancı pozitif veriyorKızlar fotoğrafda cok belli olmasada ip ince pembe aşşırı silik bir çizgi var gebemiyim
var evet benimde böyleydi şuan 31 haftalık hamileyimKızlar bat beş gün var takvimime göre iki gün var sizce hamilelik varmı artimed marka beş dk çıktı Eki Görüntüle 3640580
Belirtileriniz nelerdivar evet benimde böyleydi şuan 31 haftalık hamileyim
Ya bu takvime göre benim de farklı normalde bat 5 eylülden takvime göre 2 Eylül, ve ben battan 1 gün önce regl olurum niye böyle bir hesap çoktı takvimde? Aklım karıştıKızlar bat beş gün var takvimime göre iki gün var sizce hamilelik varmı artimed marka beş dk çıktı Eki Görüntüle 3640580
Başka cvp yazan yokmuuuKızlar bat beş gün var takvimime göre iki gün var sizce hamilelik varmı artimed marka beş dk çıktı Eki Görüntüle 3640580