Günay'cım, seni geçen sefer de bu sefer de takip etmiştim. Geçen sefer de sen benden birkaç hafta sonra başlamıştın tedaviye, bu sefer de öyle oldu...(aynı merkezde yaptırdık bu arada, ben de Bahçecide'yim). Canım eğer kurtarılamayacak bir şey olsaydı, Dr. (Halit Bey ve oradaki doktorun) mutlaka söylerdi. Demek ki serum ile, iğne ile ve dinlenme ile sonuç alınabiliyor ki, sana mutlaka yat dinlen diyor her iki dr'un da. Sen benim durumumu okudun mu bilmiyorum ama tüp bebek bölümünd e "Yine mi kimyasal..." başlığından göz atabilirsin. Ne mucizeler ile karşılaştım, olmayacak denen şeyler oldu. Belki sonu gelir, belki gelmez benim durumumda ama bu kadar ilerlemesi büyük bir mucize. O yüzden canım sakın moralini bozma, içini ferah tut, Halit bey'e güven (ki zaten güvendiğini her fırsatta belirtiyorsun..), ayaklarını biraz yükselt ve yat. Banyoydu falan hiiiç düşünme. TV seyret, kitap oku, bebeğinle konuş, birileriyle sohbet et...Bebeklerin sana tutunacak inşallah. Sakın durumunu internette filan araştırıp kafanı karıştırıp dert etme kendine. (kendimden biliyorum bi ara deliricektim) Dualarım seninle canım, ben inanıyorum ki bu sefer başaracak bebeklerin, lütfen sen de inan...