Kızlar bu sorunu yaşayanınız oldumu???

Günay'cım, seni geçen sefer de bu sefer de takip etmiştim. Geçen sefer de sen benden birkaç hafta sonra başlamıştın tedaviye, bu sefer de öyle oldu...(aynı merkezde yaptırdık bu arada, ben de Bahçecide'yim). Canım eğer kurtarılamayacak bir şey olsaydı, Dr. (Halit Bey ve oradaki doktorun) mutlaka söylerdi. Demek ki serum ile, iğne ile ve dinlenme ile sonuç alınabiliyor ki, sana mutlaka yat dinlen diyor her iki dr'un da. Sen benim durumumu okudun mu bilmiyorum ama tüp bebek bölümünd e "Yine mi kimyasal..." başlığından göz atabilirsin. Ne mucizeler ile karşılaştım, olmayacak denen şeyler oldu. Belki sonu gelir, belki gelmez benim durumumda ama bu kadar ilerlemesi büyük bir mucize. O yüzden canım sakın moralini bozma, içini ferah tut, Halit bey'e güven (ki zaten güvendiğini her fırsatta belirtiyorsun..), ayaklarını biraz yükselt ve yat. Banyoydu falan hiiiç düşünme. TV seyret, kitap oku, bebeğinle konuş, birileriyle sohbet et...Bebeklerin sana tutunacak inşallah. Sakın durumunu internette filan araştırıp kafanı karıştırıp dert etme kendine. (kendimden biliyorum bi ara deliricektim) Dualarım seninle canım, ben inanıyorum ki bu sefer başaracak bebeklerin, lütfen sen de inan...

Bu arada ultrasonda kese görüldü sadece diye endişelenmişsin. Benim geçen hafta 8+0'da karından hiçbir şey gözükmedi:) Kese bile...Alttan bakınca ancak gözüktü. Endişelenecek bi durum yoktur yani, merak etme.

Canım progesteron iğne kullanıyorum.25 mg 3 ampül günlük 75mg doz.Doktorum jele geöirmek istiyordu ama kanama olunca iğneye devam et dedi.Bir de climara forte bandı kullanıyorum.O da bu gün bitti yarın sorucam doktoruma tekrar alıp kullanayımmı diye.Kanama lekelenme yok canım.Hiç biri uyok beyaz akıntım oluyor o kadar.Ama göyüslerrimde şişkinlik falan yok.Bulantılarım var.Sabahları yemek yiyemiyorumm.Kokulara karşı dayanamaz oldum.eşim sabah parfüm sıktı üstüne kussmamak için kendimi zor tuttum..

Günay'cım, seni geçen sefer de bu sefer de takip etmiştim. Geçen sefer de sen benden birkaç hafta sonra başlamıştın tedaviye, bu sefer de öyle oldu...(aynı merkezde yaptırdık bu arada, ben de Bahçecide'yim). Canım eğer kurtarılamayacak bir şey olsaydı, Dr. (Halit Bey ve oradaki doktorun) mutlaka söylerdi. Demek ki serum ile, iğne ile ve dinlenme ile sonuç alınabiliyor ki, sana mutlaka yat dinlen diyor her iki dr'un da. Sen benim durumumu okudun mu bilmiyorum ama tüp bebek bölümünd e "Yine mi kimyasal..." başlığından göz atabilirsin. Ne mucizeler ile karşılaştım, olmayacak denen şeyler oldu. Belki sonu gelir, belki gelmez benim durumumda ama bu kadar ilerlemesi büyük bir mucize. O yüzden canım sakın moralini bozma, içini ferah tut, Halit bey'e güven (ki zaten güvendiğini her fırsatta belirtiyorsun..), ayaklarını biraz yükselt ve yat. Banyoydu falan hiiiç düşünme. TV seyret, kitap oku, bebeğinle konuş, birileriyle sohbet et...Bebeklerin sana tutunacak inşallah. Sakın durumunu internette filan araştırıp kafanı karıştırıp dert etme kendine. (kendimden biliyorum bi ara deliricektim) Dualarım seninle canım, ben inanıyorum ki bu sefer başaracak bebeklerin, lütfen sen de inan...
Seni bilmezmiyim canım ne kadar sitres yaşadın her seferinde bir hftada bekleyeyim olmazsa bir hafta da bekleyeyim.Ama şükürler olsun canım.Rabbimiz büyük.Sabr eden derviş muradına ermiş misalı.Yüce tanrımıza şükürler olsun canım.bebişlerimizi bize bağışlasın allahım.
Halit beyden çokkk memnunum canım adamı gece gunüz her fırsatta arıyorum.Hiç korka diyor.Sağ olsun çok yardımcı oluyor.Bir tanedir o..

canım artık kanamanın gecmış olmasına sevındım ınş olmaz bı daha ...........ama yınede yat ve ılaçlara devam et..........bıkac gun gecsın dr ızın verırse duş al cık.....ama sanırım ıstanbul dısındasın ve dr kontrollerıne ucakla gelıyosun uzaklık zor orda baska bı dra gıtsen ıyıce hersey ıyı olunca halıt beye gelsen...............ınş bu kez hersey guzel gıder canım....................canım guzel temennılerın ıçın sagol ınş canım kavusurıuım ınş..............darısı sanaaaaaaaaa

Çok teşekkür ederim hayatım.Halit beyle sık sık irtibat halindeyim canım.o gel dediği zaman gideceğim.inşallah kurtuluruz bu sıkıntılardan da bebişlerimiz sağ salim kollarımza gelirr..

ınş canım.... rabbım sıkıntıları gıdersın ınşş...........yenı yıl hayırla bereketıyle dolsun ınş

inşallah canım bebişlerini göreceksin bol bol dua et rabbim yar ve yardımcın olsun bitanem benimde 10. gün kanamam olmuştu şükürler 0olsun şu an iyiyiz canım bol bol dinlen ayrıca aklını karıştırcak internet yazılarından uzak dur canımcım güzel düşünelim iyi olsun bol bol dua edelim canım benim güzel haberler vermen dileğimle

canım benim bir arkadaşım da 2 düşük gebeliğin ardından bebeğine kavuştu.. o da hergün iğne kullandı merak etme yat dinlen fazla stres yapmamaya çalış.. dualarımız senin ve tüm anne adayları için inşallah kucağına alıcaksın güzelim bebeğini kucağına..

günaycım nasılsın canım durumun nasıl bebısler nasıl kac gundur aklımdasın yazmayı unutuyorum
ınsallah guzel haberler verırsın

nerdesın gunayyyyyyy ınşş ıyısındır merak ettım ya ınş hersey yolundadır ıyı bak kendıne canım

slm canım öncellıkle cok geçmiş olsun bende polikistikover hast asagı yukarı 10 yıldır bendeler :) dedıgın gıbı bır cok dr gezdık esımle en son anadolu saglık mkrz karar kılmıstık asılama ıle baslayacaz dedılerdı bu ara ev tasımak zorunda kaldım ve tadılat fılan derken bıraz ara vermek zorundaydık bır yandan tadılat bır yandan ev tasıma derken bır bakmısım hamıleyım hamıle kalmamı saglayan bebeaspırını dır gıttım dr bunu vermıstı ve hergun bır tane ıc demıstı bende nıye dıye sormadan ıcıyordum bır bakmısımkı hamısım cok sasırmıstım suan 5gun var dogumuma ınsallah sende ıyısındır dualarım senınle inşallah en kısa zamanda bebıslerını saglıklı bır sekılde kucaagına alırsın

Back
X