Gebeliğe Hazırlık Kızlar bu teste bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

DenizDestan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
86
47
3
31
Selam kizlar .. takvime göre yumurtlama günüm cumartesi günüydü. Bugün akşam 9 da çatlatma iğnesi yapacaktım.. ama ovulasyon testi bu şekilde çıktı. Şimdi iğneyi yapmam sorun olur mu.. olmaz mı.. yapayım mi

Ovulasyon testlerini bu ay kullanmayın. Iğnenizi yapın. Yumurtlamanız iğne ile suni yaptırılacak. Iğnede de hcg var pik görmeye devam edebilirsiniz iğneden sonra da devam ederseniz.

Ovulasyon testlerini bu ay kullanmayın. Iğnenizi yapın. Yumurtlamanız iğne ile suni yaptırılacak. Iğnede de hcg var pik görmeye devam edebilirsiniz iğneden sonra da devam ederseniz.
Merve hanım yanıt için teşekkür ederim.. yaaa bilemedim ki ne yapacağımı. İğneyi oldum direk

Kafanızı karıştırmayın hiç. Testleri bırakın doktorun verdiği takvime uyun.
Merve hanım .. şimdi bu çatlatma iğnesi yumurta çatlatmak için değil mi.. benim yumurtlama günümse,,,,, iğneyi yapmam sizce sakıncalı olmaz mı? Sonuçta bu ilaç yumurtanın çatlaması ve yumurtlama işlemi için.....

Şöyle ki bugün Çarşamba takvime göre yumurta günüm cumartesi... Ovulasyon pik seviyede... Eee bu durumda yumurtlama bugünse... Cumartesi günü gebelik oluşmaz ki..... Beynim yandı .. imdat :)

Bakın her şeyi unutun. Yumurtanızın boyutune bakıldı muhtemelen 16 17 mm üzeri olduğu için iğne verildi. Iğne ortalama 36 saat sonra çatlatacak yumurtanızı. O saate de doktor ilişki verir zaten. Takvimden kopmuş oluyoruz böylece. Yumurtanız ilaçla büyütülmedi mi? Klomen femera vs?

Klomen kullandm Merve hanımcım

Klomen kullandm Merve hanımcım
Yani takviyesiz yumurtlasaydınız muhtemelen daha geç yumurtlardınız. Şimdi klomenle yumurta büyüdü suni bir büyüme yaşadı. Eğer siz iğne yapmazsanız belki de büyümeye devam edecek ve kiste dönüşecek. Şimdi iğneniz size suni yüklenen lh hormonuna hcg ile suni bir çatlatma müdahalesi yapacak. Siz de iğneden ortalama 36 saat sonra ilişki yaşayacaksınız. Ki benim doktorum tam 36 saat sonraya verirdi saati. Zaten o saatler yakınında biraz belirgin bir ağrı da yaşarsınız böylece spermler ve yumurtanın denkleşme ihtimali daha da arttırılmış olacak. Takvimi ve ovulasyon testini boşverin. Eğer iğneden sonra da test yapmaya devam ederseniz hcgnin de etkisiyle pik görmeyr devam edeceksiniz daha çok kafanız karışır. Siz sadece doktorun verdiği takvimi uygulayın.

Teşekkü ederim. Evet 12 ve 36 saat sonra ilişki. Sonra 14 gün bekleyiş..:) bakalım artık. Uzun uzun yazmışsınız teşekkür ederim. Elinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…