Kız buna bakma için sıkılır, gözün bozulur. En çok da böyle gölgeler insanı şüpheye düşürüyor zaten. Normalde şak diye kuruma çizgisi ya da silik çizgi derim. İnan ordan bi varım bi yoğum diyor. En iyisi yarın tekrar test yap, koyulaşırsa muhtemelen vardır. Buna göre var ya da yok demek doğru olmaz.Kızlar bugün bat.
Bu gördüğüm kendi gölgesi mi? Bunu yaşayan canlar sonucunuz ne oldu ? Teşekkürler şimdiden. ( bana pembe olması gerekir gibi geldi ama acaba geç döllenme vs olmuş mudur diye de düşündürdü)
Vallahi sıkıldı zaten şiştimKız buna bakma için sıkılır, gözün bozulur. En çok da böyle gölgeler insanı şüpheye düşürüyor zaten. Normalde şak diye kuruma çizgisi ya da silik çizgi derim. İnan ordan bi varım bi yoğum diyor. En iyisi yarın tekrar test yap, koyulaşırsa muhtemelen vardır. Buna göre var ya da yok demek doğru olmaz.
Markası ne, ben görüyorum orda silik bir cizgi ama heveslendirmek de istememEfekt mefekt yapıp gözümü dinlendiriyorum arada bir
Markası Fortune ..Markası ne, ben görüyorum orda silik bir cizgi ama heveslendirmek de istemem
Bilmem ben kaç kere yaptım böyle silik bile görmedim, başka test daha yapın , ben dayanamazdım heraldeMarkası Fortune ..
Ben de görüyorum ama sanırım kendi gölgesi alttan yansıyor
Canım bende aynı dertten muzdaribim benim de çokkk silik çıktı sabah tekrarlaycağm inşallah vardır hayırlısıyla ikiimizindeKızlar bugün bat.
Bu gördüğüm kendi gölgesi mi? Bunu yaşayan canlar sonucunuz ne oldu ? Teşekkürler şimdiden. ( bana pembe olması gerekir gibi geldi ama acaba geç döllenme vs olmuş mudur diye de düşündürdü)
evet görebildim seninkini de kuzum, adetine kaç gün var geçti mi? Benim bugün ya da yarın. Henüz gelen giden yok ağrısı var ama ..Canım bende aynı dertten muzdaribim benim de çokkk silik çıktı sabah tekrarlaycağm inşallah vardır hayırlısıyla ikiimizinde
Normalde 32 35 arası değişiyor bugun yarın benimde ama dediğin gibi ağrılar varevet görebildim seninkini de kuzum, adetine kaç gün var geçti mi? Benim bugün ya da yarın. Henüz gelen giden yok ağrısı var ama ..
Günaydın canım evet yaptım ama aynısı gibi var yok arası bi şey görünüyor sanırım kendi çizgisi çünkü olsa ya artması lazımdı ya daha net bir şey çıkardı …
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?