Kızlar bu testin kendi gölgesi mi sizce ?

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.562
1.641
333
Kızlar bugün bat.
Bu gördüğüm kendi gölgesi mi? Bunu yaşayan canlar sonucunuz ne oldu ? Teşekkürler şimdiden. ( bana pembe olması gerekir gibi geldi ama acaba geç döllenme vs olmuş mudur diye de düşündürdü)

Eklentiler

• 37B6ABC3-EED6-479E-B081-619B326B97C2.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 130
Kız buna bakma için sıkılır, gözün bozulur. En çok da böyle gölgeler insanı şüpheye düşürüyor zaten. Normalde şak diye kuruma çizgisi ya da silik çizgi derim. İnan ordan bi varım bi yoğum diyor. En iyisi yarın tekrar test yap, koyulaşırsa muhtemelen vardır. Buna göre var ya da yok demek doğru olmaz.

Vallahi sıkıldı zaten şiştimBi taraftanda regl sancısı …nerden yaptım aklıma kurt düşürdü…

Efekt mefekt yapıp gözümü dinlendiriyorum arada bir

Eklentiler

• 076E593F-19D6-4954-BE71-95274A649CA4.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 101
  • F118C309-B6F1-4F20-B7E6-31DCB9D4CEA1.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 86
Yarın tekrar yap canım bende gördüm çizgiyi ama başka markayla yap. Freely bulabilirsen onla yap yoksa hiç gölge bile çıkarmıyor

Canım bende aynı dertten muzdaribim benim de çokkk silik çıktı sabah tekrarlaycağm inşallah vardır hayırlısıyla ikiimizinde

Eklentiler

• IMG_20231020_182804.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20231020_181627.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 78
Canım bende aynı dertten muzdaribim benim de çokkk silik çıktı sabah tekrarlaycağm inşallah vardır hayırlısıyla ikiimizinde
evet görebildim seninkini de kuzum, adetine kaç gün var geçti mi? Benim bugün ya da yarın. Henüz gelen giden yok ağrısı var ama ..

evet görebildim seninkini de kuzum, adetine kaç gün var geçti mi? Benim bugün ya da yarın. Henüz gelen giden yok ağrısı var ama ..
Normalde 32 35 arası değişiyor bugun yarın benimde ama dediğin gibi ağrılar var
Bu arada seninki de belli ama çizgiler aynı yerde değil gibi seninkiyle benimki inşallah yalancı pozitif değillerdir

kızlar merhaba. Başıma geleni paylaşmak istedim sizinle. Geçen ay bu şekilde çıkan testten umutlanıp ertesi sabah koşarak sağlık ocağına kan tahlili vermeye gittim. Kan tahlili sonucumu beklerken bilin bakalım ne oldu adet oldum geçen haftada tüp bebek tedavisine başladım..
bendeki testin markası artımed. İnşallah siz gebesinizdir Allahım isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.

Eklentiler

• IMG_5446.webp
    16 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_5444.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…