Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama adetime daha 9 gün var 4 gün önce doktora gittim ultrason ile baktı rahmim çok kalın gebelik olabilir %85 bekle 10 gün içinde gel yine dedi ben de dayanamadım baktım ama değişir mi
Dayanamadım işte bu belirsizlik çok kötüHayir yok,zaten küçüktür işareti koymuslar. Adete 10gun kala gebelik testi dogru sonuç vermez ki zaten
7 gun kala gebelik belli olurmu kanda sızceAdet günü olmazsanız yada gecikme yaşarsanız testi tekrarlayın. Böyle adete 10 gün kala yaptığınız testle kendinizi hirpalarsiniz sadece
10 gun kala senden test alan doktorda da hata var. Kan testi vermek icin once idrarda pozitifi görmek gerekir. En dogrusu gecikince kan vermektir.Dayanamadım işte bu belirsizlik çok kötü![]()
Yumurtlama gunuzun hangi gün olduğuna ve döllenmenin gerçekleştiği zamana göre değişir o.7 gun kala gebelik belli olurmu kanda sızce
Doktor hatalı değil aslında. Böyle üstüne adet gören kadınlar olabiliyor nadir de olsa,emin olmak için test istemiştir. Geçen aydan hamile kalıp üstüne adet görmüş olabilir diye değerlendirmiş de olabilir10 gun kala senden test alan doktorda da hata var. Kan testi vermek icin once idrarda pozitifi görmek gerekir. En dogrusu gecikince kan vermektir.
Saglik calisanlarini boş yere meşgul etmemek isterim bu süreçte. Laboratuvar calisanlari, hizmetli personel dahil herkesi. Bu nedenle boyle bir durumda ne kadar geciktigini, idrar testi yapip yapmadigini sormak gerek ona gore test almak gerek diye düşünüyorum. Belki de özel hastaneydi reddedemedi bilemicem. Doktorlar bir grev baslatti. Meslek birakamiyoruz, siz de lutfen acil degilseniz acile gelmeyin diye. Biraz olsun onlari dusunmek gerek diye düşünüyorum.Doktor hatalı değil aslında. Böyle üstüne adet gören kadınlar olabiliyor nadir de olsa,emin olmak için test istemiştir. Geçen aydan hamile kalıp üstüne adet görmüş olabilir diye değerlendirmiş de olabilir
Devlet Hastanesi'nde zaten kafana göre tahlil yaptiramiyorsun. Evet haklılar da. Sırf merakını gidermek için adetine 10 gün kala test yaptırabiliyor olmak maddi manevi külfet devlete. Muhtemelen özel hastanedir,ona da diyecek sözümüz yok,parasını veriyorum yaptırıyorum mantığı esas alınıyor.Saglik calisanlarini boş yere meşgul etmemek isterim bu süreçte. Laboratuvar calisanlari, hizmetli personel dahil herkesi. Bu nedenle boyle bir durumda ne kadar geciktigini, idrar testi yapip yapmadigini sormak gerek ona gore test almak gerek diye düşünüyorum. Belki de özel hastaneydi reddedemedi bilemicem. Doktorlar bir grev baslatti. Meslek birakamiyoruz, siz de lutfen acil degilseniz acile gelmeyin diye. Biraz olsun onlari dusunmek gerek diye düşünüyorum.