• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu ürünü kullanan varmı?

Mehrii34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
En iyi cevaplar
1
Emoji Skoru
6.529
Puanlar
248
Kızlar selam,

Aranızda Medikal ped kullanan varmı? İsmi Tiens airiz. Güya akıntıları felan alıyormuş rahmi temizleme özelliği varmış mentollü olanda vardı galiba yada ben yanlış biliyorum.. bilenler kullananlar yazabilir mi? Çok önceden kadın doğum uzmanı bana önermişti, ben almamıştım pek inandırıcı gelmemişti. P*ara tuzağı gibi.

Ama şuan günümüzdeki pedlerden aşırı korkuyorum zaten hormonlar yumurtalıklar pko kaynaklı nanay.. bilenler yazsın kızlar🌸

Kızlaaar varmı kullanan bilgisi olan???

kullandım hiçbir değişiklik farklılık hissetmedim. mentollü olan evet var ama sadece yakıyor başka bir işe yaradığı yok. bir ped parçası nasıl rahmi temizlesin aldanmayın lütfen. günlük pedlerin faydadan çok zararı var gerek yok. enfeksiyonunuz varsa kültür testi verin. pedler düzeltemez enfeksiyonu rahim içini

bu tamamen organik pamuk pedler var ağartılma da uygulanmayan onları veya kaliteli silikon adet kapları da iyi bir seçenek olabilir sizin için

kullandım hiçbir değişiklik farklılık hissetmedim. mentollü olan evet var ama sadece yakıyor başka bir işe yaradığı yok. bir ped parçası nasıl rahmi temizlesin aldanmayın lütfen. günlük pedlerin faydadan çok zararı var gerek yok. enfeksiyonunuz varsa kültür testi verin. pedler düzeltemez enfeksiyonu rahim içini
Ben zaten farkındayım para tuzağı olduğundan almadım almayı da düşünmüyorum artık çok kullanışlı biri olsa sürekli gündemde olurdu şiddetle tavsiye felan edilirdi.

Bilgi alabildiniz mi bana da biri önerdi kararsızım
Kızlar buraya yazmış başka bilgi yok ama ürün çok iyi bişey olduğnu düşünmüyorum ozamanda doktor al diye ısrqr etti almadım almam da hiç bi kadın kullanmıyo çoğu varlığından bi haber para tuzağı tabi🤦🏻‍♀️

Kızlar selam,

Aranızda Medikal ped kullanan varmı? İsmi Tiens airiz. Güya akıntıları felan alıyormuş rahmi temizleme özelliği varmış mentollü olanda vardı galiba yada ben yanlış biliyorum.. bilenler kullananlar yazabilir mi? Çok önceden kadın doğum uzmanı bana önermişti, ben almamıştım pek inandırıcı gelmemişti. P*ara tuzağı gibi.

Ama şuan günümüzdeki pedlerden aşırı korkuyorum zaten hormonlar yumurtalıklar pko kaynaklı nanay.. bilenler yazsın kızlar🌸
kiz parayi niye sansurledin😂😂
konu eski konu, ben de kullanmadim ama neticede senterik plastik birsey. nasil yarar saglayabilir ki?
5 seneyi gecti ped kullanmiyorum. menstruel cup ve bambu kumasindan yikanabilir ped kullanıyorum
size de tavsiye ederim. bir kere rahatligina alisinca birakamayacaksiniz ve en hassas bolgenize petrokimya ürünü degmeyecek, koku vs yasamayacksiniz, islak kalip pisik yapmayacak, ustelik bir kere al yillarca kullan cok da ekonomik bir yol

Kızlar buraya yazmış başka bilgi yok ama ürün çok iyi bişey olduğnu düşünmüyorum ozamanda doktor al diye ısrqr etti almadım almam da hiç bi kadın kullanmıyo çoğu varlığından bi haber para tuzağı tabi🤦🏻‍♀️
Doktor neden tavsiye eder ki çok garip ya

Doktor neden tavsiye eder ki çok garip ya
Para için çok basit reklam yapayım para kazanayım sonuçta derdine derman arayanlar bizleriz güzel keklemek için firsat onlara :)

bu tamamen organik pamuk pedler var ağartılma da uygulanmayan onları veya kaliteli silikon adet kapları da iyi bir seçenek olabilir sizin için
Ben sürekli tampon kullanıyordum geçen bitmişti dedim ki neden menstrual kap almıyorum dedim ya sürekli bu tampona para veriyorum para vermeyi geç evime bi çok yer uzak gratis eczane gibi yerler bi tık uzak gitmeye insan üşeniyor sonra gittim o adet kabından aldım Rossmann dan meğer bedeni varmış ödeme yaptıktan sonra fark ettim bi tık da küçük zaten s beden zaten doğum fln yapmadığım için 21 yaşında genç olduğum için bans uygun diye düşündüm takmakta da sorun yaşamadım 2 denememde takabildim neyse dün adetim galiba 1 günüydü ya sabah 7 de bi uyandım yatağım kan olmuş taşmış o da dolduğu için takım hatası film değil ağzına kadar dolmuştu neyse uykum bölündü gittim yıkadım temizledim taktım uyudum öğlen 12 de taşmayla tekrar uyandım çok sinir bozucu birsey galiba 1 günüm yofun olduğu için birde m bedenini birdahaki ay almayı düşünüyorum en azından m hi yoğun günlerde kullanırım yoksa böyle uyku bölünmesi onuda geçtim altımın kan olmadı pijamamın batması yatağımın batması çok kötü birde ben adet hisşyatını hiç sevmiyorum 3 yıldır tampon kullandığım için çok alıştım tampon kullanmadan iki önceki yaşlarımda ped den nefret ederdim özelikle o kan damlama hissi nefret ediyorum birde bu pedler hava almadığı için sıcaklık hisiyatı var kesinlikle öneriyorum tampon adet kabı ilk döngümde deniyorum yani memnun kaldım da s beden uykumu böldü biraz en yorgun günümde olduğum için kanla dolduğu için sığmayınca hava alıp mecbur taşıyor ve çok garip bi histi o kanın kıvamını gördüm vişne çürüğün renginde ve içinde pıhtılar var dedim ki kendime omg 😳😅 böyle bşrsey miymiş

kiz parayi niye sansurledin😂😂
konu eski konu, ben de kullanmadim ama neticede senterik plastik birsey. nasil yarar saglayabilir ki?
5 seneyi gecti ped kullanmiyorum. menstruel cup ve bambu kumasindan yikanabilir ped kullanıyorum
size de tavsiye ederim. bir kere rahatligina alisinca birakamayacaksiniz ve en hassas bolgenize petrokimya ürünü degmeyecek, koku vs yasamayacksiniz, islak kalip pisik yapmayacak, ustelik bir kere al yillarca kullan cok da ekonomik bir yol
Ya ben s aldım da uyurken dolduğu için taşma yaşandı 1günü olduğu için reglimin yoğun du 9 saate 2 kere taşma yaşadım bi önerin var mı bundan almıştım 15.20 ml tahmini

Eklentiler

• IMG_0415.webp
    IMG_0415.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 17
Ya ben s aldım da uyurken dolduğu için taşma yaşandı 1günü olduğu için reglimin yoğun du 9 saate 2 kere taşma yaşadım bi önerin var mı bundan almıştım 15.20 ml tahmini
aaa aldığına sevindim
9 saatte 2 taşma cok kötü olmus. ben hic tasma yaşamıyorum.
ama dur bakalim, belki tam güzel takamamissindir, tasma degil sizma yapmistir.
bence kullanmaya devam et ama ilk gunler 6 saatte degistir.
umarim problemin çözülür, uzun yillar severek kullanirsin

aaa aldığına sevindim
9 saatte 2 taşma cok kötü olmus. ben hic tasma yaşamıyorum.
ama dur bakalim, belki tam güzel takamamissindir, tasma degil sizma yapmistir.
bence kullanmaya devam et ama ilk gunler 6 saatte degistir.
umarim problemin çözülür, uzun yillar severek kullanirsin
Aşkım ya kabı çıkarttığımda ağzına kadar doluydu 😅 ama o kadar rahat ki takması da çok rahat çıkarması da alışırım zamanla yani tam dolduğu için muhtemelen taştı dogruni mu düşünüyorum bilmiyorum

Kızlar selam,

Ben kullanıyorum akıntı ve kaşıntıma iyi gelldi, sızdırmaz özelliği de çok iyi. Ben satışını yapmadım, yapan arkadaşından aldım zaten her yerde satışı var artık.

Back
X