Kızlar bu yumurtlama olayı hakkında

aysemelek35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
525
13
48
İzmir
Ya kızlar ben yurtlamanın 14 gun oldugunu dusunmuyorum neden dersenız bı oncekı gebelıgımde 1 hafta kala kaldım yanı yumurtlamanın adetten once olduguna ınanıyorum sızcee olemı bekarkendehep adetıme bı hafta kala akıntım yogunlasırdı yoksa benmı farklı yumurtluyorum.

adet düzensizliği olan insanlarda yumurtlama dönemi değişebliyormuş.. ben de aynı şeyi düşünüyorum ya bana da önceymiş gibi geliyo :)) ama tıp öyle demiyo.. her bünyenin farklı olduğunu da düşünmek lazım tabi :))

cnm benim yumurtlama günüm adetin ilk gününden sayarsak tam 14. gün oluyor. hatta bu ay denemek için ovulasyon testi aldım ve doğruladım. 2 gün öncesinden o yoğun şeffaf akıntı gelmeye başlıyo. herkes aynı yumurtlamaz elbette ama bende 14. gün doğru

Canım valla ben bı cok kısınınde cevrremde hamıle kaldıgını duydum bence bı denemekte fayda var adetıne 1 hafta kala

bence yumurtlama testi alın ben ilk kullandığım ay hamile kalmıştım ama malesef bebeğimi 13+1 de kaybettim.... yumurtlama testi en azından işinizi kolaylaştırır... bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…