kızlar bugün 8 gün hala adet olmadım ama gebelik yok

peppecura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
167
5
96
İstanbul
kızlar kafam çok karışık bugün 8 gün dün kan testi yaptırdım sonuç negatif anlamadım gitti ilk kez böyle oluyorum yoksa adetlerim hep düzenliydi acaba geç döllenme olabilirmi inş.öyledir inş.hamişimdir.

canim 8 gun derken 8 gun gununmu gecti kan testin kac cikti???

cnm bnm şuanda aynen seninle aynı durumdayım adetimin geciktiğinden 4gün sonra kan testi yaptırdım negatif ultrasoona girdim doktor bişe göremedim dedi tekrar kan testi istedi bgn 7.gün bitti gecikmem ilk defa oluo.doktorda bana senin dediğini söyledi geç yumurtlama olmuş olabilir dedi.birde sağ yumurtalıkta bir kist warmış ama o hamilelikte olabiliomuş genelde yani bende anlamadım gitti ... yrn tekrar gidicem doktora.bakalım ne olucak ama sende kesinlikle bir doktora başvur.adet gecikmesinden başka belirtin varmı ?

benimde 23 gün geçti ama hala hasta olmadım gebelik testide yaptırdım kan testide yaptırdım gebe değilim neden böyle oldu bilen varmı arkadaşlar (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…