- 20 Kasım 2022
- 45
- 8
- 6
- 26
- Konu Sahibi fundaaa123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gideceğim bugün inşallah teşekkür ederimSilik çizgi gördüm ben kan verin bence
Evet göğüslerim şişti aşırı derecede ve açıyordu gecenin bir yarısı karpuz istemişti canım ve uyku hali vardıHayırlı haberlerle inşallah belirtin vs var mıydı
Daha yeni yaptım testi inşallah hamileyimdir bugün akşam kan verecem bilgilendiririm sizide siz nasil öğrendiniz acabaHamilesin. Saglikla gelsin minik. Kaç haftalksnz. Bende 7+4
Yaa hayırlı olsun inşallah umarım bende bir kez düşük yaşadım ondan dolayı 1 sene düşünmedim 4 aydır istiyordum bugünde çizgiyi gördüm inşallah hamileyimdirBen 28 gunde bir olurum. Adetimden 1 gun once test yaptim. Negatif. 1 gun gecikince yine yaptim silik bir sekilde pozitif.
Düşmemesi için 6 gun hastanede yattim. Serum ilac falan. Çok şükür iyim. 5+1 de kese gorunmemisti. 6+4 de kese ve icinde bebek kalbi atiyormus.. Benim yasadigim ulkede kan tahlili yapilmiyor. Insallah guzel sonuclari alirsn
Benim düşük sebebim ben hamile olduğumu bilmeden 2 3 saat çok kötü yollarda gezdim araçla o yüzden ama hamileysem hemen doktora gidecem tabikiBende 2 kere dusuk yasadim. O yuzden hemen tedbirimi aldim hemn yatis yapildi. Sanada oneririm.
Benimde öyle 4 gün gecikti göğüslerim aşırı büyüdü göğüs ucu iyice kahverengi oldu ve sabah midem yanıyor bide benimde canım incir istemişti ama daha önce düşük olmuştu erken öğrendim diye şimdi bilerek bekliyorum 3 gün sonra kan veririm bendeEvet göğüslerim şişti aşırı derecede ve açıyordu gecenin bir yarısı karpuz istemişti canım ve uyku hali vardı
Bence test yap en azından erken öğren ki erken gidersin riske atmaBenimde öyle 4 gün gecikti göğüslerim aşırı büyüdü göğüs ucu iyice kahverengi oldu ve sabah midem yanıyor bide benimde canım incir istemişti ama daha önce düşük olmuştu erken öğrendim diye şimdi bilerek bekliyorum 3 gün sonra kan veririm bende
Bende zayıfım 43 kilo şişlik falan hissetmiyorum çizgide hamilelikte olur derlerAksine bende uyumakta zorlanıyorum eskiden kafamı kaldırmazdım sürekli uyurdum şimdi uyuyamıyorum bide sizde şey oldu mu acaba ben zayıf biriyim sol tarafımda şişlik var ve hafif kaherengi bi çizgi var göbeğimden aşagıya
Bende var ya sol tarafımda şişlik var çok değil ama var çizgi de çok yok hafif gözle görülür derecede gidip kan vermeyi düşünüyorum bende yarınBende zayıfım 43 kilo şişlik falan hissetmiyorum çizgide hamilelikte olur derler
Bende akşam gidip vereceğim inşallah hamileyizdirBende var ya sol tarafımda şişlik var çok değil ama var çizgi de çok yok hafif gözle görülür derecede gidip kan vermeyi düşünüyorum bende yarın
En büyük belirtim göğüslerim çok büyüdü ağırlaştı bide midem kötü oluyor ara ara Kasık ağrılarım afetten önceydi şuan öyle bi belirti yok arada bi çok nadirBende zayıfım 43 kilo şişlik falan hissetmiyorum çizgide hamilelikte olur derler