bugün ilk aşılamamı oldum hayırlısıyla arkadaşlar kafama takılan bişi var sanki adet sancısı gibi sancım var az az sık sık idrara çıkıyorum söylemesi ayıp az önce bi baktım hafif kahve rengi koyu kıvam akıntım oldu yoksa tutmadımı aşılamam moralimçok bozuldu nolur bilgilerinize ihtiyacım var
kahverengi akıntı bende de olmuştu. Doktor aşılama yaparken gelebileceğini söylemişti.Normal yani.....
ay canım valla içime su serptin sağol canım ya ilk aşılamam inş.tutar senin nasıl tutundumu annesine bebişi:Saruboceq:
ilk aşılamam tutmadı
ikincinin sonucunu bekliyorum ama o da olmadı gibi geliyor bana
:çok üzgünüm:Aşılama sonrası başka lekelenme yaşayan olmadımı:uhm:dr aradık bugun lekenme olur dedi .artarsa gelirsiniz dediama bende artma yok:sm_confused:
bugün ilk aşılamamı oldum hayırlısıyla arkadaşlar kafama takılan bişi var sanki adet sancısı gibi sancım var az az sık sık idrara çıkıyorum söylemesi ayıp az önce bi baktım hafif kahve rengi koyu kıvam akıntım oldu yoksa tutmadımı aşılamam moralimçok bozuldu nolur bilgilerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?