Aşılama kızlar bugün aşılama oldum ama kahverengi akıntı olurmu

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

peppecura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
167
5
96
İstanbul
bugün ilk aşılamamı oldum hayırlısıyla arkadaşlar kafama takılan bişi var sanki adet sancısı gibi sancım var az az sık sık idrara çıkıyorum söylemesi ayıp az önce bi baktım hafif kahve rengi koyu kıvam akıntım oldu yoksa tutmadımı aşılamam moralimçok bozuldu nolur bilgilerinize ihtiyacım var

kahverengi akıntı bende de olmuştu. Doktor aşılama yaparken gelebileceğini söylemişti.Normal yani.....

bende perşembe günü ilk aşılamamı yaptırdım bendende kahve rengi akıntı geldi çok değil ama az az her tuvalete çıktığımda peçeteye geldi....inşallah bu sefer yüzümüz güler ....

ınsallah canım benden hıc kahverengı akıntı gelmedı ama dun sulu bı akıntı geldı sankı ovulasyon oldugumuzdakı gıbıydı acaba kullandıgım progestron jellemı alakalı

Arkadaşlar aşılama yaptıktan ne kadar zaman sonra döllenme oluyor. ( eğer tutarsa tabi )

ben jele daha başlamadım salı günü başlıcam jel kullanmaya.....

ovulasyon çatlama olduktan sonra 24 saat içide oluyor diye biliyorum ama yanlış bilgide vermiş olmak istemem canım...

Bende aşılama oldum 2 gün önce ve hala çok az kahvelekelenmelerim oluyorr.Dr aşılamadan sonra lekelenmen olabilir dedi ama insan korkuyor :'( 2 gün sürüyo kaç gün daha sürecek:çok üzgünüm:benneyaptımki

benim lekem 2 gün sürdü sonra kesildi....banada normal olduğu söylendi olabiliyormuş yani..

:çok üzgünüm:Aşılama sonrası başka lekelenme yaşayan olmadımı:uhm:dr aradık bugun lekenme olur dedi .artarsa gelirsiniz dedi ama bende artma yok:sm_confused:

:çok üzgünüm:Aşılama sonrası başka lekelenme yaşayan olmadımı:uhm:dr aradık bugun lekenme olur dedi .artarsa gelirsiniz dedi ama bende artma yok:sm_confused:

servikste kateterin girdiği yerden kaynaklanan bi kanam olmuştur bu gayet normal artmaması ne güzel işte....hayırlısı bakalım...

bende de kahverengi akıntı olmuştur. Ama düşünsene onca işlem oluyor öyle olmasında bir anormallik yok bence. Sen iyi düşün iyi olsun canım.

kadınlar klubunde bi bayan yazmış.Onun aşılma sonrasında adet belirtilerini yaşamış,kahve akıntı da gelmiş,ama test sonucu hamile olduğunu okudum.İçime su serpildi.Bnde ümidimi kaybetmyom hala.Sende kaybetme

Merhaba kızlar ben aşılama oldum 5 gün önce bugün eşimle ilişkiye girdik biraz Pembe leke geldi korkuyorum bir şey mi oldu nornal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…