Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahTebrikler bence yarın kan testi ile netlestirin derim![]()
Sizin tercihiniz yakınsa gidin derim yoksa yarında gidebilirsinizİnşallahYarın mı gideyim bugün mü acile
![]()
Tebrik ederim.
Valla şöyle diyeyim cnm benim adetim normalde düzensiz dir 10 gün gecikmesi bile olur busefer epey gecikti işde 2 gün önce test yaptım beyaz çizgi çıkmıştı renk bile yoktu bugün bidaha deneyeyim dedim böyle olduTebrik ederim.Benim de 3 gün bugün adet geçeli bende yapsam kaset test çıkar mı ki
![]()
Geç döllenme değilse mutlaka çıkarTebrik ederim.Benim de 3 gün bugün adet geçeli bende yapsam kaset test çıkar mı ki
![]()
Hmm tamam canım birazdan dışarı çıkıcagiz alayım kaset test yapayım.Geç döllenme değilse mutlaka çıkar
Haber ver inşallah sonucun hayırlısı olsunHmm tamam canım birazdan dışarı çıkıcagiz alayım kaset test yapayım.![]()
HAber et inş güzel sonuç alırsınHmm tamam canım birazdan dışarı çıkıcagiz alayım kaset test yapayım.![]()
Sağol canım Çok teşekkür ederim cümlemize inşallahHAber et inş güzel sonuç alırsın![]()
Aldım geldim birazdan yapacağım.Cok teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin inşallah. Bakalım benim ne çıkacak.Haber ver inşallah sonucun hayırlısı olsun![]()
Hadi bekliyorummmSağol canım Çok teşekkür ederim cümlemize inşallahşimdi geldik aldim bakalım yapacağım.
Yok canım ya sonuç negatif çıktı.☺Hadi bekliyorummm![]()
Olur inşallah olur bakma sen testimde pozitif çıkmış bende daha kan testi yapmadım yarın kan vercem inş ozaman netleşecek benimdeYok
Yok canım ya sonuç negatif çıktı.☺
5.5 sene canım sen peki :)Olur inşallah olur bakma sen testimde pozitif çıkmış bende daha kan testi yapmadım yarın kan vercem inş ozaman netleşecek benimdekaç yıllık evlisin
4 yıllık evliyim5.5 sene canım sen peki :)
Hmmm. ALLAH daim etsin inşallah4 yıllık evliyim![]()
Sağol cnm 5.5 yıl boyunca hiç olmadımı yani tedavi felan gördün mü hiçHmmm. ALLAH daim etsin inşallah
Yok canım oldu 3.5 yaşında kizim var. Simdide ikinci olsun istiyoruz.Yâşım 35 çok geçmeden bir tane daha olsun diyoruz ama o da bundan 3 ay önce dogum kontrol hapi kullanıyordum 3.5 sene kadar sanirim son iki ay değişik dogum kontrol hapini değiştirdikten sonra hormonlar kafayı yedi bocaladı tepetakla oldular.Sağol cnm 5.5 yıl boyunca hiç olmadımı yani tedavi felan gördün mü hiç