- 16 Nisan 2023
- 674
- 157
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun balim çünkü bir düşük yaptım oda 9+5 de düştü insan ister istemez korkuyor doktorum a sormuştum 7. Haftada kontrol e gittim de normal kanama olmadığı sürece demiştiBenim de arada oluyor korkmayın . Ve arada gelip gidiyorsa çok normal. Şuan bile adet olacakmisim gibi alt karın bölgesi ve sol kasığımda ağrı ve batmalar oluyor
Teşekkür ederim balim çünkü bir düşük yaptım oda 9+5 de düştü insan ister istemez korkuyor doktorum a sormuştum 7. Haftada kontrol e gittim de normal kanama olmadığı sürece demiştiBen 12 ci haftaya kadar adet sancısı çektim . Ama içiniz rahat etsin her beden farklı her insan farklı bir doktora gidin .
Normal bende de oldu ilk aylarda hala da ara ara oluyor. Şiddetli değilse ve kanama yoksa olabilirmişKarnımda Ağrı var adet ağrısı gibi bundan önce de 5 hafta Ağrı çektim 7. Haftada ağrım azalmıştı 8 de belli belirsiz de ama şimdi yine adet ağrısı gibi bir ağrım var bişey olmaz demi korkuyorum yardım eder misiniz başına gelen varmı
Yani şiddetli değil evvet durdurmayacak gibi değil ama bugün hiç geçmedi sürekli benimleydiNormal bende de oldu ilk aylarda hala da ara ara oluyor. Şiddetli değilse ve kanama yoksa olabilirmiş
Olabiliyor ya benim de bel ağrım çoktu uzanın dinlenin birkaç haftaYani şiddetli değil evvet durdurmayacak gibi değil ama bugün hiç geçmedi sürekli benimleydi
Çok teşekkür ederim balim sağ saglim alalım inşallah bebeklerimizi kucaklarimizaOlabiliyor ya benim de bel ağrım çoktu uzanın dinlenin birkaç hafta
Amin canım inşallahÇok teşekkür ederim balim sağ saglim alalım inşallah bebeklerimizi kucaklarimiza
O zaman sıkıntı yapma kuzum inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsınAllah razı olsun balim çünkü bir düşük yaptım oda 9+5 de düştü insan ister istemez korkuyor doktorum a sormuştum 7. Haftada kontrol e gittim de normal kanama olmadığı sürece demişti
Tabiki çok normal stres yapmaKarnımda Ağrı var adet ağrısı gibi bundan önce de 5 hafta Ağrı çektim 7. Haftada ağrım azalmıştı 8 de belli belirsiz de ama şimdi yine adet ağrısı gibi bir ağrım var bişey olmaz demi korkuyorum yardım eder misiniz başına gelen varmı
Doktorum bu hafta bana regl ağrıları yoksa şüpheye düşmek lazım dedi. Ağrılar kramplar bulantılar "ben buradayım" demekmiş. Ben de öyle rahatladımKarnımda Ağrı var adet ağrısı gibi bundan önce de 5 hafta Ağrı çektim 7. Haftada ağrım azalmıştı 8 de belli belirsiz de ama şimdi yine adet ağrısı gibi bir ağrım var bişey olmaz demi korkuyorum yardım eder misiniz başına gelen varmı
Benim 8. Haftaya kadar hiç öyle aşırı belirtim olmadı uyku ve halsizlik dışında hatta doktoruma kendimi bazen hamile gibi hissetmiyorum demiştim muayene esnasında çok şükür bebeğin durumu gayet iyi boşver belirtiyi böyle olması çok iyi kimseye söyleme deyip gülmüştük baya. Ama son 1 haftadır kendimi ağrılardan dolayı hiç iyi hissetmiyorumDoktorum bu hafta bana regl ağrıları yoksa şüpheye düşmek lazım dedi. Ağrılar kramplar bulantılar "ben buradayım" demekmiş. Ben de öyle rahatladım
Amin amin bitanem sende sağlık la al bebişini bütün hamileler sağlıkla alsin kucaklarınaO zaman sıkıntı yapma kuzum inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın![]()
Teşekkür ederim canım benimTabiki çok normal stres yapma
Aşkım işte ağrılar çok normal ama işte insan birde düşük yapınca endişe ediyor sağlıklıca kulaklarımıza alalım yavrularımızı amin aminDoktorum bu hafta bana regl ağrıları yoksa şüpheye düşmek lazım dedi. Ağrılar kramplar bulantılar "ben buradayım" demekmiş. Ben de öyle rahatladım
Teşekkür ederim canım benim amin amin sağlıcakla alalim kucaklarımizaİlk zamanlar bu sekılde gecıyor genelde ama rutın kontrollere gıtmek gerekıyor..Tedbırlı olun yinede...Sağlıkla gelsin bebegınız..
Oğluma hamileyken hiçbir şey hissetmiyordum, doğuma kadar asla bir değişiklik yoktu vücudumda, karnımın şişmesi dışında. Her anneye göreyi bırakın her bebeğe göre bile değişiklik gösteriyor belirtiler. Her hamilelik farklı bir serüven. Bu bebeğimde de hiçbir şey hissetmiyorum, sadece tansiyonum düşük biraz. Ama arkadaşım başını kaldıramıyor mide bulantısından. Onun bebeği sağlıklı benimki değil diye bir şey yok. İkimizinki de gayet sağlıklı devam ediyor çok şükür. Fazla kendimizi dinlemeye vermemek lazım. Rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun, annelik en baştan başlıyor. Bebeğimizi koruma iç güdüsü. Ve bu forumda bilgisi olmadığı halde yorum yapıp boşuna vesveseye sokanlar da var. 12.haftaya kadar kulaklar da kapalı olmalı her şeye. Anneleri mümkün olduğunca teselli etmek lazım, bazıları düşükler kayıplar yaşadığı için öncesinde daha çok evhamlı oluyor. Cevap yazdığım hanımefendiye de bu sebeple doktorumun söylediğini ilettim ki rahatlasın diye. Bu cümlenin beni endişeye sokması gerekiyordu aslında, dediğim gibi hiç belirtim yok. Ama ultrasonda pıt pıt atan kalbi görüyorum çok şükürBenim 8. Haftaya kadar hiç öyle aşırı belirtim olmadı uyku ve halsizlik dışında hatta doktoruma kendimi bazen hamile gibi hissetmiyorum demiştim muayene esnasında çok şükür bebeğin durumu gayet iyi boşver belirtiyi böyle olması çok iyi kimseye söyleme deyip gülmüştük baya. Ama son 1 haftadır kendimi ağrılardan dolayı hiç iyi hissetmiyorumYani aslinda bu ağrı ve belirtiler çok değişkenlik gösterebiliyor olmamasıni da kötüye yorumlamayalim bence .
Çok zor bir süreç gerçekten ağrı var acaba kötü bir şey mi var diyoruz ağrı yok yine aynı korku oluyor neden ağrım yok kötü bir şey mi var diye yine evham yapmaktan kendimizi alamıyoruz Allah hepimize yardım etsin sağlıkla kucaklariz inşallah
![]()