Amiin inşallahOğluma hamileyken hiçbir şey hissetmiyordum, doğuma kadar asla bir değişiklik yoktu vücudumda, karnımın şişmesi dışında. Her anneye göreyi bırakın her bebeğe göre bile değişiklik gösteriyor belirtiler. Her hamilelik farklı bir serüven. Bu bebeğimde de hiçbir şey hissetmiyorum, sadece tansiyonum düşük biraz. Ama arkadaşım başını kaldıramıyor mide bulantısından. Onun bebeği sağlıklı benimki değil diye bir şey yok. İkimizinki de gayet sağlıklı devam ediyor çok şükür. Fazla kendimizi dinlemeye vermemek lazım. Rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun, annelik en baştan başlıyor. Bebeğimizi koruma iç güdüsü. Ve bu forumda bilgisi olmadığı halde yorum yapıp boşuna vesveseye sokanlar da var. 12.haftaya kadar kulaklar da kapalı olmalı her şeye. Anneleri mümkün olduğunca teselli etmek lazım, bazıları düşükler kayıplar yaşadığı için öncesinde daha çok evhamlı oluyor. Cevap yazdığım hanımefendiye de bu sebeple doktorumun söylediğini ilettim ki rahatlasın diye. Bu cümlenin beni endişeye sokması gerekiyordu aslında, dediğim gibi hiç belirtim yok. Ama ultrasonda pıt pıt atan kalbi görüyorum çok şükürumarım hepimiz bebekleri sağlıkla doğar ve büyürler
![]()