• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bugün yumoşlarım toplandıı

eminenisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
250
0
96
37
İstanbul
canlarım bugun yumoşlarım toplandı 6 tane yumurtam cıktı yarın ne kadar dollendigi belli olcak git gife heyacanım artıyo yaa bu benim 2. denemem inş rabbimden diliiyorum emeklerimiz boşa cımaz rabbim biizm soyumuzu neslimizi yurutecek evlatlar nasip der bize annelik duyguzunuda taddırır nasipse çarşamba gunu transferim olacak hepınızden dua bekliyorum bende size edicem Allah( c c)yar ve tardımcımız olsun ama kasıklarım cok agrıyoo yaa bu sefer sanki fazla agrıdı gibi geldi bana neyse bunlar tatlı agrılar rabbim evlat isteyen herkezin yuzunu güldürsün amin

amin canımm hayırlı haberler alırsın inşallah dualarım seninle olucak:CüvCüv:alkisalkisalkis

teşekkur ederim arkadaşlarım yarın nasipsetransferim var inş rabbim hakımda hayırlsını nasip eder aradım hastaneyi ilk baktımızda 2 tanesi dollendi dedi ama yarına kadar dollenebilir daha dedi yarın gerekli bilgiyi dr verecek hakkımda hayırlısı rabbim hepimiizn yar ve yardımcısı olsun

Hayırlı uğurlu olsun emineciğim, bundan sonrası bayır aşağı:) hep dinlen hep rahat ol ve stresten uzak dur, tutacak inşallah..

canım hayırlı olur allah hepimize nasip etsin benimde yarın transferim var inş başarılı olur benim ilk denemem çok heycanlıyım 4 gün oldu benim yumoşlar alınalı ama hala ağrım var :(

Back
X