Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu anneme verdim biliyormusunBence çok hoşlar. :))
Ama leoparlı biraz ağır kaçar sana diye düşündüm.
Yaşın 18miş. :))
Renkli olanlar çok güzel olur. :97:
TEşekkür ederimGüzellermiş...:)
Ordaki kulotlarda 3 al 20-25 tl felanhepsi çok hoş kedicik güle güle eskithıçde pahalı deil hemen hemen genel fiyat böyle hatta arada 59 tlyı gorunce şok gecırdım ben zaten dogru duzgun sırt ve omuz agrısı yapmayan , uzun süreli kullanılıcak butun camaşır fıyatları boyle:44: bende südyene çok onem veririm gugularımın masllahı var cunku
benim icin ayakkabı neyse südyende odur, o yuzden duzgun tutan benı rahatsız etmiycek bel boyun omuz agrısı yapmıycak kalıtelı markaları secıorum verdıgım parayada asla acımıyorum saglıgı etkılıyor cunku . ama külota 5 tlden fazla vermem ona ıcım acır
![]()
Sütyenlerim çok fazla hepsi aynı markadan , 1 sütyeni 1 hafta giymiyorum bile zaten sütyen bu çok fazla külot gibi bakteri içermez hijyenik ortamda yıkandıkcacamasırları cok begendim ama sudyenlerin kullanım omrunun 3 ay oldugunu biliyormusunuz saglık acısından hani nede olsa bir sene kullanıcam kaliteli olsun diyebakmayın olaya bir sene sudyen icin cok uzun bir omur kaliteli dahi olsa.. az fiyata cok urun cesitlilik daha iyi olur hem az kullanırsınız saglık acısından da iyi olur
Yok ama yılbaşı olmasada sütyenler katogorisine göre bu fiyatları var. Benim begendiklerim bu fiyatta .
benden :)) tanıyormusunki ben![]()
evet pahalı ama yıllık kullanılcak bunlar yılda bir kere böyle yuklu alıyorum herzaman değil![]()