Kızlar bunlardan birini giyinsem mi sizce?(resimli)

LoreNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.235
12
46
Diğer
bu biraz kısa giyersem kavga çıkabilir,diğer elbiselerim abartılı olur diye düşündüm çünkü bi yakınımın düğünü değil bunlardan birinide giysem çok mu sade olur düğün için sizce

Son düzenleyen: Moderatör:
​Ben de 2. beğendim altına tayt ile çok güzel olur.

ikinci güzel ama taytla giyersen alışverişe gidiyormuş gibi olur basit olur etekle giyersende iş görüşmesine gider gibi olur bence üçüncü kısa falan ama düğüne en uygunu abartılı pek bişeyi yok..

Ben de ikinciyi beğendim ama tayt ile uygun olacağını düşünmüyorum. Kalem etekle giyebilirsiniz, biraz ciddi durur ama ne biliyim ben severim öyle. Bence uygun olur.

ilk elbise gayet guzel ama dugune olmaz.ikinciyle ucuncu biraz yasli isi begenmedim acikcasi ama tek kollu bir elbise bence bir tanidiginizin dugunu icin hem cok sik hem cok guzel olur eger tasli pullu falan degilse hicte abarti olmaz?

ilk elbise gayet guzel ama dugune olmaz.ikinciyle ucuncu biraz yasli isi begenmedim acikcasi ama tek kollu bir elbise bence bir tanidiginizin dugunu icin hem cok sik hem cok guzel olur eger tasli pullu falan degilse hicte abarti olmaz?

yok taşlı pullu değil kurdalesi var büyükçe,onuda giysem kavga etcez açıkmış bilmem ne off ya

yanlis yazmisim ikinci cok modern ve trendy ancak dugune cok gunluk kacar.. 3. yasli isi ve demode geldi sadece..ama illaki bunlardan birini giyceksin ilkini deri tayt ve topuklularla kombinleyebilirsiniz

ya tabi huzurunuz kacicaksa elbise 2. planda kalsin..bence 2. tayt ve topuklularla gayet guzel olur eger gercekten cok uzaktan birinin dugunuyse giyilebilir

Back
X