Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testlerde ikinci çizgi yok ki? Varsa da ben bir şey göremedim.
Olsun teşekkür ederim yinedeTestlerde ikinci çizgi yok ki? Varsa da ben bir şey göremedim.
Bende öyle görüyorum fotoğrafta daha az belli oluyorBen gördüm silik gibi
En alttaki bozuk gibi dağılmış canım bir üstündekinde çok silik var gibi bir kaç gün sonra tekrarla canım
Kaç gün var bataBende öyle görüyorum fotoğrafta daha az belli oluyor
En alttaki bozuk gibi dağılmış canım bir üstündekinde çok silik var gibi bir kaç gün sonra tekrarla canım
Tamam canım teşekkür ederim bekliyim biraz dahaEn alttaki bozuk gibi dağılmış canım bir üstündekinde çok silik var gibi bir kaç gün sonra tekrarla canım
doktora göre 23hazirandı benim takvime göre 28-29Kaç gün var bata
Doktora göre derkendoktora göre 23hazirandı benim takvime göre 28-29
Hayir gebesiniz ancak hcg cok yeni yukselmeye baslamis 2 gunde 1 yapin koyulastigini goreceksiniz benimde boyle olmustu 2. gebeligimde ... Hepsinde kuruma cizgisi cikacak hali yok
Ay inşallah öyledir yarın bakıcam tekrar bencede hepsinde kuruma çizgisi çıkacak değil diye düşünüyorumHayir gebesiniz ancak hcg cok yeni yukselmeye baslamis 2 gunde 1 yapin koyulastigini goreceksiniz benimde boyle olmustu 2. gebeligimde ... Hepsinde kuruma cizgisi cikacak hali yok
Yumurtalık tedavisi görüyorumdaDoktora göre derken
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahYumurtalık tedavisi görüyorumda
Sağol canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsunAnladım canım hayırlısı olsun inşallah![]()