Burberry nin tüm kokuları çok kalıcıdır ve hepsinde klasik burberry çizgisi vardır. London güzel bir koku ama burberryler arasında çok öne çıkmadı. Burberry'nin en çok sevilen parfümleri burberry classic, beat, body ve touch. diğer parfümleri sport, brit, london bunlar kadar çok tutmadı. Weekend en çok taklidi yapılan burberry kokusu. güzeldir ama o kadar çok taklit edildi ki orijinalinin çok esprisi kalmadı. Çok da yakın notalarla yapılan ender parfümlerden. Classic hiç taklit edilemedi karakteristik hoş bir koku ama o da çok ileri yaş kokusu. London, brit, sport çok sivirilmedi olsa da olur olmasa da parfüm grubu bana göre.
Ben eskilerden touchı çok iyi bulurum. Yıllarca, defalarca kullandım. Hem kendine has hem de kalıcı. Beat da ilk çıktığında beğenildi fazlası ile tuttu. Güzel şekerimsi ve kalıcı bir kokudur. Body son dönem üretilen feminen kadın parfümü grubuna uygun olarak iyi hissettiren naif bir koku oldu.
iyi hissettiriyor body bence. Tüm bunlar arasından benim favorim hala burberry touchtır. Ama söyediğim gibi hepsi kalıcılık konusunda oldukça iyi ve hepsi klasik burberry koku notalarını taşıyor.