kizlar burnum bu fikir verin bakalim:D

yaaa neden okadar korktunki açık ameliyat olmaktan sen :) bende açık ameliyat oldum kanatlardan ve burnumun ucunda kesilerim var bugun 7. günüm kanatlardaki izler nerdeyse görünmüyor ucundakide belli belirsiz iz var buda zamanla hiç kalmayacak .zaten kanatlardaki kesileri kör noktalara yapıyolar çok dikkkatlice bakılmadıktan sonra hiçbişey belli olmuyor .
sonucta kapalı teknikle yapılıncada alnının ortasında bir dikiş olcak diye biliyorum burnunun üstünde yani :):) ayrıca şunuda söylemeden gecemicem sen hiçbişey hissetmedigin için kapalıda acıkta farketmiyor .
ameliyata dair sadece anestezi uzmanının derin nefes al dedigini hatırlıyorumki 3. nefes alışımdan sonra bayılmışım :):):) birde hatırladığım bi adamın başımda seviyorumsenii hadiiii uyan bitti geçtiiii dediğiydi :) :) :)

bak odogru okunda haklsn sonucta ikiside fark etmeiyo ya onu soramamn nedeni acikta diki oluoya ya arkadasim iz oluyo dedi ondan yani :Dseni seviyorum diyen sevgilinmi yoksa doktorun biri sana tutulmusmu?:D

bak odogru okunda haklsn sonucta ikiside fark etmeiyo ya onu soramamn nedeni acikta diki oluoya ya arkadasim iz oluyo dedi ondan yani :Dseni seviyorum diyen sevgilinmi yoksa doktorun biri sana tutulmusmu?:D

çok tatlısınyaa yok kız ne doktorun tutulması hani nickim seviyorumseni ya o yuzden ismimi yazmamak için öyle yazdım .normalde ismimle hitap etti tabi :):)):

haaa:Dbende dedim bi amleyata girdi hayati degisti:Dilani ask aldi didim:D

az önce fot cektim burda dah belli her nekadar vazgectim desemde yamuk yine yamuktur dedim veeeee iste fotlarim bu biliyorum cok tipsiz cikmisim sivilce dolu yüzüm hep stresten sebebi gurbettir:S yamukluk köklten kemik yamuk et yamuk hersey sola kaymis((((((not bu fotlari silebiliyomuyummmm????????)))))))))))))))))))))

herkes bisey yok demiste ama arkadaslar burun piskolojik bir sorun yaratiyor insanda
galiba bu arkadasimizda goruntusunden cok rahatsizki buraya resmini koymus,bence olmasi gerekiyor ancak ozaman ici rahatlar, ancak baska bir arkadasin dedigi gibi 100% garantisi yoktur.

burnun bencede cok cirkin degil ama biraz ucu sarkik
bence olsan daha guzel olur

ya bence çokta güzel nesi varmış burnunun bıraz sola kaymış gibi duruyo demişsin ama ben öyle vahim bir burun görmedim karşımda bence gereksiz ama yok rahatlicam diyosan yaptır tabi benim burnumda tarkanın burnunun aynı ama ben çok memnunum seviyorum herkesin burnu kalkık ve küçücük olcak diye bişey yok

valla senin psikolojin önemli. resimlerinde bile bir huzursuzluk var. eğer olacaksan yaptırmışken hafif bir yamukluk var galiba düzelttir. çokta yakışır .

burda ne yaziyor hic anlamadim, ama rahatsizsan kendin yaptir icin rahatliyacaksa boyle bir dusunceyle yasamakta piskolojiyi bozuyor benim burnum herkes bisey yok diyor ama kendim rahatsiz oluyorum vallaha

burda ne yaziyor hic anlamadim, ama rahatsizsan kendin yaptir icin rahatliyacaksa boyle bir dusunceyle yasamakta piskolojiyi bozuyor benim burnum herkes bisey yok diyor ama kendim rahatsiz oluyorum vallaha

:S:S:S:Sayy pardon diomki arkadaslar bana burnunda psikolojisi bozulmus durusa bakin dediler ya bende dedimki bilerek öyle samorttum tam sekli belli olsun diye:Dgülersem baska gözükcek ya ondan:D

Back
X