Kızlar Burnum kıpkırmızı ve Dökülme oluyor

mod26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
132
5
96
38
İstanbul
Kızlar bugün 2. hafta oldu burnum kıpkırmızı kaşınıyor ve dökülme yapıyor sizdede oldumu bide ilk günlere göre şişti biraz daha

Evet canım.bunlar oluyor.Benim burnumda da olmuştu.Sonuçta burun derisi kapalı kaldığından hassaslaşıyor.Benimki de resmen deri değiştirmişti.
Şişme olayı da çok normal.Doktorum ilk aylarda burun sürekli şişer şişer iner demişti.Şu an 4 ay oldu benim hala sabahları şiş kalkıyorum.

saol canım sabahları çok şişiyor ya ne eziyetli bişeymiş =) olmamak daha iyi bence çok kötü deilse olmcksn aslında bnm okdr bişe yoktu keşke olmasaydımmı diyorum neyse artık =)

Son düzenleme:
cok normal ben bir ay fln cektim o soyulma isini, zaten bu evreyi atlatınca iyiki oldum diceksin bu dönemde demen biraz zor

kizlar alcim daha alinmadi ve cok kasiniyor karincalaniyor sizde de oldu mu?

Ah ne zormus bu burun ameliyati kizlar:1no2:

harbi çok zormuş
bugün arkadaşımla şöyle bişey düşündük
bizde burun günahtır ya.. öyle derler.. burnun şekliyle oynanmaz haramdır felan
haramlar günahlar ne için var ? bizim için
belki de bukadar çok acıveren bir organ olduğu için tasvip etmiyo dinimiz .. bedenimize acı çektirmek zarar vermek günah ya.. ordan yola çıkarak..felannn

ağzı sızı ve diğer zorlukların ötesinde manevi olarak da yıpratıcı bir süreç.. devamlı paranoya halinde olmak !!
ayy allahım yardımını esirgeme

Cok normal..derin havasiz kalıyor neticede..
Bı süre öyle olacak..sivilce olma ihtimali de var..
Ben burnumu ellemeye çekindiğim için vichy nin termal suyunu kullanıyordum o donem..cok faydasını gördüm,tavsiye ederim..

Ağrı sizi sislik kizariklik.....
Bunları yaşarken bir gun bile keske yaptirmasaydim demedim..her ağrıda her sizladiginda,iyi ki yaptırdım dedim hatta..
Zaten öyle bahsettiginiz kadar abartı bir ağrı ya da işkence olmuyor..ya da herkesin ağrı eşiği farklı olduğu için bana hic koymadı..bilemiyorum..

Ama kizariklik için vichy yi ya da avene in termal sularını deneyenilirsinz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…