Kızlar burnum yamuldu. Lütfen şişliktendir diyin :(

Verite

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2006
1.132
40
358
İstanbul
Kızlar burnumun sol kenar tarafında (bana göre sağ, size göre sol, göze yakın taraf) görüntü olarak çöküklük gibi bir şey var. Elleyince tırtıklı gibi, elleyicne de garip bir his oluyor. Acı desem değil gıdıklanma gibi. Ve burnum yamuk duruyor, özellikle gülünce burnum bariz yamuluyor. Doktora sormuştum doktor bey bu çöküklük gibi şey nedir diye, oraları ameliyatta ellediğim için o şişlikten gibi bişi demişti, çok üzerinde duramadık çünkü doktorun acil bi işi çıkmıştı, 6 ay beklemek lazım falan demişti. Ayaküstü muuayene edebildi beni. Masaj verdi bide.

Siz bakın bir de şu sol taraftaki şeye. şişlik gibi duruyor ama çökük gibi göründüğünden şişmiş gibi sanki of anlayamadım.

Burnum 50. gününe girecek.

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 3.896
  • $2.webp
    $2.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 6.361
Son düzenleme:
sağdaki resim burnunun şuanki haliyse ve ilk ameliyatınsa bence dr.un gayet guzel yapmş güle güle kullan yeni burnunu ben begendim... malesef çoğu estetikte ilk ameliyatta ufak şeyler olabiliyo revizyon gerektircek ama bence bi yamukluk yok maşALLAH gayet guzel burnun daha 50. gundesin bekle bakalım 3 ay bitince belli olur bence haline şükret gayet güzel olmuş ne umutlarla o ameliyata giripde fiyaskoyla sonuçlanan olaylar var çok güzel maşALLAH de ALLAH'a şükret arkadaşım

tşkler canım tabii buna da şükür. ikisi de benim ilk ameliyatlı fotoğraflarım hatta dün çekildi. soldakinde gülümsedim çünkü gülümsediğimde yamukluk daha çok belli oluyor.

cnm bencede burnun gayet hoş olmuş...bence panik yapma ameliyatdan 6 ay sonra son şeklini alıyor zaten gayetde hoş burnun güzel burnunun tadını çıkar

Kızlar burnumun sol kenar tarafında (bana göre sağ, size göre sol, göze yakın taraf) görüntü olarak çöküklük gibi bir şey var. Elleyince tırtıklı gibi, elleyicne de garip bir his oluyor. Acı desem değil gıdıklanma gibi. Ve burnum yamuk duruyor, özellikle gülünce burnum bariz yamuluyor. Doktora sormuştum doktor bey bu çöküklük gibi şey nedir diye, oraları ameliyatta ellediğim için o şişlikten gibi bişi demişti, çok üzerinde duramadık çünkü doktorun acil bi işi çıkmıştı, 6 ay beklemek lazım falan demişti. Ayaküstü muuayene edebildi beni. Masaj verdi bide.

Siz bakın bir de şu sol taraftaki şeye. şişlik gibi duruyor ama çökük gibi göründüğünden şişmiş gibi sanki of anlayamadım.

Burnum 50. gününe girecek.
Eki Görüntüle 116387 Eki Görüntüle 116388

aaay veritecim o ne ki ya :)

hic bisiyi yok burnunun valla :) sen benimkini gorsen o zaman yamuk yumuk dersin :)

masallahi var burnunun valla purussuz hic bisiyi yok _)

cok inceleme bence, olmayan seyleri gormeye baslarsin :)

sevgiler:7:

Bende de senin bölgenin biraz aşağısında var öyle bişey öteki tarafta yok, yani eşit değil, sende yine daha düzgün duruyor, bende bir taraf daha şiş ve seninkinden daha büyük bir bölgem öyle şiş, ayrıca o tırtıklı gibi dediğin şeyden benim her iki tarafta da var, aynen dediğin gibi dokununca tuhaf bir his duyuyorum, içim bir hoş oluyor, ama dokunmadan dıştan farkedilmiyor,dıştan görünmediği sürece problem yok bence. Bence hiç sıkıntı yapma gayet düzgün duruyor senin burnun, sen benim şişliklerimi görsen, daha fena.

Cok hos olmus bencede, basarili bir ameliyat. Sisliklerden insanin icine zaten hep boyle supeler giriyor ister istemez, fazla takilma bencede zaman herseyin ilacidir. Sabirla beklemek gerekiyor ne kadar zor olsada cnm

canım burnun gayet güzel yalnız söylediklerin bana ameliyatımın ilk zamanlarını hatırlattı. ilk 4 ay ne bi çökme vardı ne yamukluk sadece şu an çökmüş vaziyette olan kısma dokununca tuhaf hissediyordum gıdıklanıyor gibi, tarif ettiğin gibi aynen. zamanla o kısımda çökme oldu. şu an o yüzden revizyon düşünüyorum. Tekrar belirteyim, şu an burnun yamuk falan değil gayet güzel umarım bu şeklini korur

oooooof of :( çok teşekkürler kızlar. bana da pek geçmeyecekmiş gibi geliyor. ilk başta şişliklerden çok anlaşılmıyordu ama şimdi daha çok belirgin, o kadar kötü durmuyor, umarım kötü olmaz ilerde, olursa revizyon olacak para da bulamam zaten...

BBD'cim burnunu gördüm. evet biraz yamulma var ama revizyon olmayı düşünme bence, bu senin küçük kusurun kalsın çünkü göze batan bir şey yok :)

Son düzenleme:
kızlar bu da ameliyat olmadan önceki burnum

dscn5216h.jpg

canım ameliyat olmadan önce burnun önden gayet güzel görünüyormuş, canım inşallah şişliklerdendir, ama sanırım bu dönemlerde çok kişi aynı şikayetten muzdarip ve böyle olunca şişliklerdendir diyorum ben de kendime ve sana, inşallah sadece şişliktir.

yasamıs görmüş bırı olarak sunu soylııym sana burnunda hıcbır sorun yok.sadece şişlık onlar okadar.kusursuz burnunda kusur arama:3:

cnm bence çok güzel duruyo burnuşun, daha çok yeni ne evreler geçiricek oooooo:34:
son şekli 1 senden önce karar vermek imkansız:82:

canim
oyle
en ince
detaylarina takilma benceee...
sonucda kul yapisi bu burunn,,,,...bana yamukda gelmedi ayrica...kendine eziyetetme fistik gibi orantili burnun var.....

burnun gayet güzel. o tür şişlikler bende de var sağ tarafım sola göre biraz daha şişti .bazı yerleri indi bi kaç yeri hala inmedi.seninkinin de şiş olduğu çok belli

Kızlar desteğiniz için teşekkürler. Doktorumla görüşüp konuştum. Onların zamanla kaynayacağını ve oturacağını, o çıkıntının gideceğini söyledi. Zaten kaş aramda ödemler var, onlar en son geçenlermiş. Umarım dediği gibi geçer :)

Back
X