Kızlar burnum yamuldu. Lütfen şişliktendir diyin :(

cnm ne kadar dikkatli baksam da burnunda yamukluk çöküklük göremedim, bence çok güzel burnun, hiç kafana takma. benim revizyondan önceki resimlerimi görmüşsündür, ortaya ne korkunç şekiller çıkabiliyor. benm de burnumun sağ tarafında hafif daha derin olan bi kısım var, belki zamanla daha az belirgin olur diye bekliyorum ama olmasa bile sorun değil, eski burnumu hatırlayınca şu anki ufak tefek kusurlarıyla doğal, güzel bi burun geliyor.

sizin dert ettiğiniz yer fotoğrafta anlaşılmıyo bile fakat siz dokununca ya da aynada çok yakından inceleyince kafaya takıyosunuzdur. Ancak oraya doktor dokunmamıştır bile sadece söylediği gibidir. Mesela sivrisineğin ısırdığı yer bile kaşınınca kabarır ya onun gibi... hiç kafaya takmayın bence :45:

kız hiç şiş veya yamukluk göremedim ben. cetvelle mi ölçüyosunuz neyapıyosunuz :))
Cok guzel olmus gecmis olsun.

ilk fotografta çok hafif sola kayma var sanki burun ucuna doğru ama çok dikkat etmezsen belli olmuyor geçicidir yine de inş.

Kızlar desteğiniz için teşekkürler. Doktorumla görüşüp konuştum. Onların zamanla kaynayacağını ve oturacağını, o çıkıntının gideceğini söyledi. Zaten kaş aramda ödemler var, onlar en son geçenlermiş. Umarım dediği gibi geçer :)

canım benımde bugun 43.gunum sendekı sıkayetlerın neredeyse hepsı bende de var bı burnumun kanadı yamuk ustelık ama gececek dıyorlar ınsallah oyledır sadece sabredıp beklemek lazım :(

Bugün benim 55. günüm. Forumu hep okudum ama ilk defa yazı yazıyorum. Bir çırpıda yazadım hemen.

Verite, burnunda yamukluk falan yok. Dert etme, gölge oyunu o :p

Ben şimdi forumda fotolara bakıyorum ve ameliyat oldugumu cok üzülüyorum. Çünkü ilk halini göstersem sen deli misin ne var burnunda derdiniz. Derisi ince, burun delikleri küçük, dudak açısı tam ideali bir burnum vardı. Öyle bir aylık hatta 1-2 haftalık karar verme ile yattım bıçak altına. Nefes alma sorununa estetikte eklendi bir anda! Şimdi bir çok insan eskiden daha güzeldin şimdi bi garipsin diyorlar. Neyse.. İlk günler feci gecti. Morluklarım cok az oldu ama, sürekli agrı kesici aldım. 1 hafta alçı, 1 hafta plastik atel kaldı. Sürekli yan yattığım için doktorum sağlama aldı. Pek estetiği önemsemedi o da benim gibi. Komlike olmayan rinoplasti yazıyordu raporumda zaten. Hafif ötesi bir kemeri aldı -keşke törpüleseydi-. Şimdi bende yamuldu gibi düşünüyorum Verite gibi. Sağ iç burnumda dikiş vardı. Onu bile çekip aldım korkmadan. Zaten sorun artık ameliyatsız gibi takılmam!!! Ne masaj yapıyorum ne dikkat ediyorum. Döne döne uyuyorum. Yani daha ne kadar beklicem ki kaynaması için??? Sakınan göze çöp batar hem :) Sanki geçmiş gibi, hiç şiş yokmuş gibi hissediyorum.. Ama burun derim cok parlak ve soyuluyor hafif hafif. Yüz bakımıma aynen devam ediyorum. Doğal sabun ve hydra gündüz kremi. Ne zaman gececek bilmiyorum....

Bir de şunu sormak istiyorum. Burnumun kenarında kahverengi bir leke var. Güneş lekesi gibi ufak. Ameliyat öncesi yoktu ve güneşe de hiç çıkmadım. Atel çıktıktan sonra morluk sandım ama hala gecmedi. Doktorum cilt derisi ile ilgili herhangi bir işlem yapmayız dedi. Düşünüyorum acaba ne diye bulamadım :(( Minik minik sivilceler cıkıyor bazen de.. Hokka gibi olmasın düz olsun hemen aşağıya insin istiyorum. Çünkü ameliyat öncesi doktorum asla ucuyla oynamıcam dedi. Ama minimal kalkıklık olabilir dedi. Olmasın.. Düz olsun ..

55 gün yargıda bulunmak için kısa süreymiş diyor doktor, en azından 6 ay beklemeliymişiz. Benim burnum da soyulmuştu, cilt problemleri olabilir iyileşince onları halledersin problem değil. Önemli olan yüzünle uyumlu düzgün burnun olması. Benim şu anki burnum çok garip, yandan bazen kalkık gibi, bazen de değil gibi. İstediğim şekil tam olarak bu değildi ama yine de eskisinden iyi ve güzel, havalı bir burnum yok ama doğal görünen bir burnum var, biraz da hava olsun isterdim açıkçası :)

tatlım burnun gayet güzel görünüyo hiçbi hata ve yamukluk göremedim ben
içrahatlığıyla gez canım :64:

bu burun mu yamuk geçmiş aynanın karşısına minik minik incelemiş :9: gözükmüo bile sen biliosun burnun estetik inceleyip duuosun ondan ufacık şişlik eminim iki dk sonra inmiştir burnunda süper olmuş ayrıca maşşalh

bence ameliyattan onceki burnunuz cok guzelmis, neden estetik ihtiyaci duydunuz anlayamadim :44:

Benim neredeyse 6 ay boyunca belki de daha fazla süreyle burun şeklim değişmişti. Hele ilk dönemler nerdeyse her sabah ayrı bir yamuk uyanıyordum:9: Gece ne tarafa dönersem ordan şişiyormuş ödemler yüzünden. Merak etme bu geçici bir dönem. Hiç geçmeyecek gibi görünüyor ama merak etme:34:

veritecim burnun nasıl oldu inş duzelmiştir gerçi bizim gördüğümüz kadarıyla bı problem yoktu. sen asıl şimdi benim burnuma bak:( 6.aya kadar bişey yoktu yada gözüme çarpmamıştı sol tarafımda kemık kalmıs hafıf yandan poz verdıgımde barız bı sekılde bellı oluyor.genel olarak burnum cok guzel oldu ön yan profil olsun tek sıkıntım işte kemiğin kalması.doktorum masajla gideceğini söylediysede ben pek umutlu değilim şişkinlik olsa gider ama kemik nasıl olur ki...resim koydum deneyımlı arkadaslar yorumlarınız merakla beklıyorum...

canım benim.. yamuk olması normal zamanla düzelecek o.aynı evreleri ben de atlatıyorum çünkü :)

arkadaşlar ben daha önce de yazmıştım ama bu problemim büyük ölçüde kayboldu. doktorun verdiği masaj çok iyi geldi. masajlarınızı hiç aksatmayın :) o kadar diyorum yani... moderatör başlığımı silebilir ben kaldıramadım fotoğrafları

Son düzenleme:
Şişlerin tam olarak inmediği için hafif bir eğrilik olabilir fakat burnun genel olarak çok muntazam ve simetrik. Önden bakılınca kanatları,delikleri gayet hoş görünüyor. Bütün olarak uyum içinde. Bana yapılan burnu görsen,o zaman eğri burun nasıl oluyormuş daha iyi anlayabilirdin. Hiç işim gücüm yokmuş gibi gidip ameliyatoldum,eskisi gibi bıraktı doktor,birde üzerine çöktü,sağını solunu mahvetti,revizyon düşünüyorum şimdi başka bir doktora. Senin burnun önden gayet hoş görünüyor şu an.1 , 1,5 yılda tüm şişler iniyor diyorlar,beklemek gerekiyor.

Lütfen verdiğim linkten devam ediniz

yaGmurluk

http:
http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/417382-verite-burun-estetigi-ameliyati.html
//www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/417382-verite-burun-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar burnumun sol kenar tarafında (bana göre sağ, size göre sol, göze yakın taraf) görüntü olarak çöküklük gibi bir şey var. Elleyince tırtıklı gibi, elleyicne de garip bir his oluyor. Acı desem değil gıdıklanma gibi. Ve burnum yamuk duruyor, özellikle gülünce burnum bariz yamuluyor. Doktora sormuştum doktor bey bu çöküklük gibi şey nedir diye, oraları ameliyatta ellediğim için o şişlikten gibi bişi demişti, çok üzerinde duramadık çünkü doktorun acil bi işi çıkmıştı, 6 ay beklemek lazım falan demişti. Ayaküstü muuayene edebildi beni. Masaj verdi bide.

Siz bakın bir de şu sol taraftaki şeye. şişlik gibi duruyor ama çökük gibi göründüğünden şişmiş gibi sanki of anlayamadım.

Burnum 50. gününe girecek.
Merhaba, merak ettim de burnun sonuç çökmüş mü yoksa sonradan düzeldi mi ?

Back
X