Kızlar burnumdaki şişliğe bakın :( hala kemer varmış gibi

masumpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
287
5
96
37
Diyarbakır
Kızlar benim 3 ayım dolacak 7 ekimde, ama burnum hala yamuk yumuk ..
üstüne dokunduğumda bi şişlik orda bi şişlik burda düzgün bi yapısı yok hatta ben şişlik olduğundan bile şüpheliyim 3 aya geçmesi gerekmezmiydi burnum sizlerinki gibi yandan düzgün görünmüyor hala kemerli gibi..
bide zaten burun deliklerim aynı değildi şimdi estetik olunca ikisi birbirinden çok farklı oldu..
doğal olsun diye ucunu kaldırtmadım ama şimdi pişmanım kaldırtsaydım daha bi güzel olurdu sanki fisfisfis
fikirlerinizi bekliyorum fotolarım albümümde en son eklediklerime bakın

cnm şişlik olduğu belli burnun çok güzel görünüyor..opuyorumnanaktan

Canımcım benceda şişlik o.Aslında çok dikkat etmeyince belli bile olmuyo. Ama biz iyice inceliyoruz işte ve sonuçta bi sürü şey buluyorup kafaya takıyoruz. Bence biraz daha sabret.Çok hoş ve düzgün görünüyo bence.Ha bir ara önden resim eklesene,önden nasıl görmedik pek

benim de senin gibii... bir büçük ay oldu neredeyse hala kemerli gibi :( sinir oluyorum sanki o şişlik sertleşecek ve öyle kalacakmış gibi gelio :(

benimde 48 inci günüm.benimde burun ucum şişlikten öte resmen yamuk bi tarafı fazla yontuk bi tarafı aşağıda önden bakınca yamuk yumuk duruyor her yanından bi çıkıntı fırlıyor.istersen resimlerime bi bak benim resimler herkeze açık..

masumpapatya banada şiş gibi geldi,6aya kadar şişlik devam ediyor biliyorsunki,şimdiden kendini üzme canım,zamanla oturur o =)

masumpapişş kızımm kesinlikle şişlik ve burnun cok güzel kalkıklıgı fln da güzel öyle mi olsaydı böyle mi olsaydı diye düşünme hicc, ayrıca benm 3 aylık hali ile 4.5 aylık hali arasında bariz fark var burnun şiştir iner, doktorum bana hala şişlik var demisti 3 aylık halinde, seninki de sislik eminim

bende beğendim burnunu. peki elini bastırdığında kemik mi geliyor, yumuşak mı? sanırım şişlik olduğunu burdan anlayabiliyoruz.

ya bi sene olmuş acaba bu arkdşların şişlikleri indi mi????cvp yazarsanız çok sevinirim aynı problemi bende yaşıyorum

Back
X