kizlar burnun kanat kısmında odem olur mu?

Anorexia_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
450
36
38
İstanbul
Daha dun kontrole gittim hersey normaldi bu sabah uyandim sag kanadim daha bi sismis sanki o tarafin odemi orda toplanmis gibi şok oldum. Oyle abartilacak bi sislik yok ama diger taraftan daha şiş. Kanatlari daraltilanlar bilir hani o dikisin atildigi yerin hemen ust kismi.
1 ay oldu daha zamanla kanatlar esitlenir mi toparlanir mi? Doktor dun toparlancak dedi ama bu asimetri yoktu dun ya cok ilginc.
hatta resim üstünde gösterim. Yuvarlak icine aldigim kisim bugun baya şiş

Eklentiler

• PicsArt_1407870046536.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 184
Merhaba canım, evet olur benim de sağ tarafım daha problemli ve sola göre daha şiş. Burnun 6 aya kadar gün be gün değişecek ödemin yer değiştirmesi de normal. Benim sağ burun deliğim soldan daha geniş mesela sol yavaş yavaş açılıyor. Artık her gün kontrol etmeyi bıraktım burnumu. Yalnız burun ucumdaki dikiş yerim sızlıyor bugün benim de derdim bu açık teknikle oldum ameliyatımı ben. Neden olabilir 3 hafta oldu olalı dikiş yeri neden sızlar ?

Canim cok normal. Benim 1 ayda dustu dikislerim kapali teknikti ama kanatlar daraltildigi icin dikis vardi kanatlarda.onlar dusene kadar sizladi. Ictekilere temizlerken dokununca yas geliodu gozumden dustugu gun bile. Dikis yerine gunes kremi surmeden cikma asla disari. Evdeyken de bepanten oneririm canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…