A azl Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2013 94 5 36 Bursa 9 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi azl #1 Arkadaslar bu doktor nasil ilgileniyor mu giden varsa yazabilir mi
A adakizi1907 Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2013 190 2 16 35 Balıkesir 17 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi azl #2 O doktorun cçok ters oldugunu duydum bursadaysan besyolda tip merkezi var sevin kılıç die bir doktor var müthiş tavsiye ederim
O doktorun cçok ters oldugunu duydum bursadaysan besyolda tip merkezi var sevin kılıç die bir doktor var müthiş tavsiye ederim
A azl Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2013 94 5 36 Bursa 1 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi azl #3 Denemediysen murat beye git derim kesinlikle harika bir doktor iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Denemediysen murat beye git derim kesinlikle harika bir doktor iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
pnarsadk Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Mart 2017 1 0 1 29 2 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi azl #4 Kizlar merhaba. Lütfen murat beye gidenler muayene olanlar bilgi verebilir mi? ilk hamileliğim daha önce hiç kadin dogumcuyada gitmedim. Tedirginim. Yardımcı olur musunuz
Kizlar merhaba. Lütfen murat beye gidenler muayene olanlar bilgi verebilir mi? ilk hamileliğim daha önce hiç kadin dogumcuyada gitmedim. Tedirginim. Yardımcı olur musunuz