Kizlar burunda enfeksyon

mlss123

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
134
0
16
İzmir
mrb kizlar bgn 1 hfta oldu amelyat olalı bugun doctora gtm alçi ve dikişlermi aldı burnumu cok begndm sadce ucu braz şiş oda zamnla gecer burnumun ucunda enfeksiyon olmşş içi braz kabarmş ve krmzi doctor ilaç yazdı szde bole bsey yaşadnzmii bskasinin konuna bktmda ignelerler almşlarr tkrar amelyat olmşş fln dmşş cok korktmm doctorm oyle bsy soylemdi oyle bsy olmz hraldee :( lutfen cwp verinnn

mrb kizlar bgn 1 hfta oldu amelyat olalı bugun doctora gtm alçi ve dikişlermi aldı burnumu cok begndm sadce ucu braz şiş oda zamnla gecer burnumun ucunda enfeksiyon olmşş içi braz kabarmş ve krmzi doctor ilaç yazdı szde bole bsey yaşadnzmii bskasinin konuna bktmda ignelerler almşlarr tkrar amelyat olmşş fln dmşş cok korktmm doctorm oyle bsy soylemdi oyle bsy olmz hraldee :( lutfen cwp verinnn
canım aynı sey banada oldu yeni ameliyat oldum sakınan göze çöp batarmış burnumu bi kere bile peceteyle silmedim hep siteril gazlı bezlerle sildim ama nasıl oldu bılmıyorum bı sekılde olmus hemen doktorumu aradım gelmemı soyledı antibiyotik iğne yazdı günde iki tane sabah aksam olucam 2 tanede ilaç onlarda antibiyotik bitene kadar kullan hiçbir şeyciğin kalmaz dedi ilaçları bırakma düzenli şekilde kullan ellerinin temiz olmasına dikkat et bi kere kullandıgın peceteyı bı daha kullanma gecmıs olsun :)

Canim ben ilk gunler temizleyemiordum korkumdan dokunamiordum ama kontrole gdnce doktorum cok kizdi enfeksiyon kaparsin die teramicin goz merhemi kullan o enfeksiyonu onlermis kulak cubuguyla icine ozellkle de o uc kismin icine dogru icteki dikislerin uzerine sur icini temiz tutmaya calis o merhem cok iyi antibiyotik etkisindeymis ben 9nu kullaniyorum ve deniz suyu onun disinda hic bir ilac da almadim 9 gun ve cok sukur iyiyim sen de faydasini gorursun duzenli kullan

canım aynı sey banada oldu yeni ameliyat oldum sakınan göze çöp batarmış burnumu bi kere bile peceteyle silmedim hep siteril gazlı bezlerle sildim ama nasıl oldu bılmıyorum bı sekılde olmus hemen doktorumu aradım gelmemı soyledı antibiyotik iğne yazdı günde iki tane sabah aksam olucam 2 tanede ilaç onlarda antibiyotik bitene kadar kullan hiçbir şeyciğin kalmaz dedi ilaçları bırakma düzenli şekilde kullan ellerinin temiz olmasına dikkat et bi kere kullandıgın peceteyı bı daha kullanma gecmıs olsun :)

bna igne yazmdı cnm ya igneyi nrye yapyosunnn :0 burnuna mııı ben yapamam korkarm ıgneden .d

Canim ben ilk gunler temizleyemiordum korkumdan dokunamiordum ama kontrole gdnce doktorum cok kizdi enfeksiyon kaparsin die teramicin goz merhemi kullan o enfeksiyonu onlermis kulak cubuguyla icine ozellkle de o uc kismin icine dogru icteki dikislerin uzerine sur icini temiz tutmaya calis o merhem cok iyi antibiyotik etkisindeymis ben 9nu kullaniyorum ve deniz suyu onun disinda hic bir ilac da almadim 9 gun ve cok sukur iyiyim sen de faydasini gorursun duzenli kullan[/Q

ben bepanthn plus surymmm krem olrk cnm doctor antibiyotk yazdi bna ve deniz suyu kulnymm inş gecer cok acyooo

Dr neden olduğunu söylemedi mi?mikrop kapmış olabilir mi?

Back
X