Kızlar Buyrun kahve sohbetine

Janviye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
307
5
68
İstanbul
Faldan anliyan bakan ve baktirmak isteyen arkadaslar buyurun topigime (not: falıma bakan arkadaşların falına bakicam duyurulur )ayrıca guzel kahve sohbeti dileklerimizi sıkıntılarımızı da konuşalım

Bizim komşu kızı bakıyor. Bu da onun falı. Sen de yükleyebilirsin.
Fal topiğinde çok kişiyle fal bakmışlardır.
Oralardan da görebilirsin. O söylüyor ben yazıyorum.

k86qs.jpg

k86vz.jpg

k86wj.jpg

k86x3.jpg

Hepsini yamuk koymuşsun. O yüzden bakamıyor.
Sağlık olsun. Bir de fincanın dibini çekmişsin bolca, halbuki yandaki şekiller önemlidir.
Dibinde bir şey yok ki.

Son düzenleme:

k86qs.jpg

k86vz.jpg

k86wj.jpg

k86x3.jpg

Fal kime ait adında n harfi olan bi arkadasımı ait bu arkadasın dengesizlikleri var galiba yani biranda cok İskilip biranda neşelenebiliyor icinde daralma var suanda cok rahat karşısındakini kırıp sonra pişman oluyo cok guzel iki ev var ve içleri tertemiz bu iki hane hem cok yakın hemde bi bağ olucak iki aileden birbirini seven iki kişi ya Nisan takicak yada soz tam emin değilim ailede rahatsız biri var ne bileyim biraz hastalık hastasımi yoksa bu insan cok zayıf bünyelimi sürekli hastalaniyo dikkat edin o kişiye fal kiminse soyliyim cok göz var üzerinde acayip laf var dikkatli olmalı yakında guzel bi topluluk icine giricek belki is belki okul ama bi kademe atlama durumu var insallah olur bu kadar

bakacak olan arkadaşın şimdiden ağzına sağlık :16:

Eklentiler

• $Photo1948.webp
    $Photo1948.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 79
  • $Photo1947.webp
    $Photo1947.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 85
  • $Photo1946.webp
    $Photo1946.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 79
  • $Photo1944.webp
    $Photo1944.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 94
  • $Photo1943.webp
    $Photo1943.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 88

k86qs.jpg

k86vz.jpg

k86wj.jpg

k86x3.jpg

kahveyi için arkadaşın sırtında büyük bir yük var ya da biri onu emellerine ulaşmak için kullanıyor olabilir dikkatli olması gerekiyor. kısa zamanda hanede bir kalabalık olacak bu ama ne olduğunu tam anlayamadın sanki dua edilmiş gibi herkesin elleri havada ya da nişan gibi bir şey var ve hane halkı oynuyor tam bilemedim ama fotoğraftan fal bakmak biraz zor oluyor. çok fazla laf var arkasından konuşanlar var kulağına gidecek bu sözler ama kendini sıkıp yıpratmaması lazım hepsi boş konuşuyor:34:

İlk gördüğüm simsiyah bi gelin tam tababagin ortasında bu gelin belki cok severek evlenecek ailede bi sıkıntı olucak icinde cok buyuk bi rahatlama var ferahlamissin kocaman bi balık var bide kundakta bebek gördüm yani bu aralar arka arkaya guzel haberler var taşınma ev degisimi olucak hadi hakında ne iyiyse o olsun çünkü ikiye bölünme var kafanda bi yol ciziceksin kendine

cnm fotolar yarın olduğu için tam bişi söyleyemiyecem bir tarafı çekince sağsol yanını ve karşı tarafınıda çekmelisin fincanın:31: gördüğüm kadarıyla dışarıdan kötü bir haber gelecek siyah bir kuşun ağzında aile içinde oturup konuşacaksınız bu konu hakkında hanenin içine ay doğacak ama sizi kıskanan çıkık popolu bir kadın var ona dikkat edin sen biraz deli dolu birisimisin sanki arkadaş ortamın fazla ailendende bazı davranışlarına karşı çıkanlar olsada onlara sırtını dönüp istediğini yapıyorsun galiba:9:

bakacak olan arkadaşın şimdiden ağzına sağlık :16:

Canim inanılmaz guzel bi kalp var tabağında ve hemen üstünde bu kalple alakalı bi at kafası balık var bu kalbin sahibi sana cok hayırlı cok guzel bi kısmet icinde sıkıntıya neden olan bi bayan küt saçlı bi kadın var onunla kopman seni rahatlatmış cok iyi olmuş o insan kapkara çıkmış dahada uzak dur cok guzel bi fal icinde Tavus kuşu var yol var iki tane uzun senin hayatında kim varsa aranızda bi yol var sen bu yola çıkıp bu insanın yanına gidicekmisiz sen yurt dişinami gidiceksin bilmem cok uzun yolların var sen cok temiz kalpli birisin etrafında seviliyosun kilolu göğüsleri cok belirgin bi bayan baya buyuk göğüsleri bu kadın sana bi yardımda bulunacak senin adında a harfimi var bide v harfinde bi kişi var bu insan senin hayatında tam merkezde duruyo bu insan cok iyi cok iyi kalpli hadi mutluluklar

Back
X