Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HATUNLAR MRB ÇAMAŞIR MAKİNEM VESTEL 4 YILDIR KULLANIYORUM AMA çamaşırlarımda deterjan lekesi kalıyor beyaz beyaz mat ne yapmalıyım sizce ?
HATUNLAR MRB ÇAMAŞIR MAKİNEM VESTEL 4 YILDIR KULLANIYORUM AMA çamaşırlarımda deterjan lekesi kalıyor beyaz beyaz mat ne yapmalıyım sizce ?
size inanmıyorum yaa bir su bardağı deterjan mı koyuyorsunuz.ben en fazla yarım bardak kullanıyorum.özellikle de şimdi deterjanlar konsantre.. dikkatli ve az kullanmak gerek.sorun bence makinede değil deterjan miktarında yada makinede.çok deterjan kullanmadan ve makineyi yukarıda en az 4 parmak pay bırakacak şekilde doldurmak.hem paranıza hem sağlığınıza yazık valla![]()
Ya kizlar bende ayni sorundan muzdaribim... Benimde makinam tozlu cikariyor deterjan tozu degil ama siyahlar beyaz tozlu beyazlarda siyah tozlu sanki bir yerin tozunu almis gibi... Deterjan degistirdim az kiydum hic koymadim hep ayni sanirim makinanin su girisiyle alakali