Çamaşır ve Kurutma Makineleri kızlar çamaşırlarımDA DETERJAN LEKERİ KALIYOR

ta_nem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
464
0
0
İstanbul
HATUNLAR MRB ÇAMAŞIR MAKİNEM VESTEL 4 YILDIR KULLANIYORUM AMA çamaşırlarımda deterjan lekesi kalıyor beyaz beyaz mat ne yapmalıyım sizce ?

çamaşırları çok doldurma çok tıkışık olunca öyle olur benim bildiğim.tıkıştırmadığım halde öyle oluyo diyosan sıvı deterjanlardan kullan derim.

HATUNLAR MRB ÇAMAŞIR MAKİNEM VESTEL 4 YILDIR KULLANIYORUM AMA çamaşırlarımda deterjan lekesi kalıyor beyaz beyaz mat ne yapmalıyım sizce ?

şu an koyduğunun 3'te 1'i kadar koy deterjanı...

sen bakma reklamlarda tepeleme doldurduklarına... az deterjan da yeterli.. deterjanlar suda durdukça daha iyi çözülür ve temizler.. bu yüzden de az deterjan ve en uzun programı tercih et canım..

bir de ı deterjan kalıntıları çok zararlı vücut için.. çünkü sonuçta kimyasal madde..

camasırları cok doldurdugunuzda iyi durulanmıyor lekelerin sebebi o.. arada birde deterjan bolmesini ve alt taraftaki kapakcıgı acıp (içinde biriken su akacagı için tedbirli olmak gerekir) temizlemelisiniz.

size inanmıyorum yaa bir su bardağı deterjan mı koyuyorsunuz.ben en fazla yarım bardak kullanıyorum.özellikle de şimdi deterjanlar konsantre.. dikkatli ve az kullanmak gerek.sorun bence makinede değil deterjan miktarında yada makinede.çok deterjan kullanmadan ve makineyi yukarıda en az 4 parmak pay bırakacak şekilde doldurmak.hem paranıza hem sağlığınıza yazık valla

Ya kizlar bende ayni sorundan muzdaribim... Benimde makinam tozlu cikariyor deterjan tozu degil ama siyahlar beyaz tozlu beyazlarda siyah tozlu sanki bir yerin tozunu almis gibi... Deterjan degistirdim az kiydum hic koymadim hep ayni sanirim makinanin su girisiyle alakali

ben öncedende 1 bardak koyuyodum konsantreler cıkınca sevndim ama baktmki onun ölçüsüde bi bardak. ayrıca bneimde mak. siyahları tozlumu deterjanlımı ne bırakıyo. acaba benmi ii durulatmıyorum diye duşunuyodum cünku kısa programda yıkıyorum.40 da 1.15 dk
60 da ise 1.26 dk yoksa diğer turlu 2.5 saate yıkıyo

acaba kireçmi yaa

makinaya alması gerekenden daha fazla çamaşır koyulduğunda oluyor..tıkıştırmamak lazım yani:)

birde yumuşatıcı gözüne toz deterjan kaçarsa..en son makina yumuşatıcıyı almaya başladığında, o deterejanlarda çamaşırın üstüne sıvanıyor

deterjanı çok fazla koymayın,bir de çamaşırları çok dolduruyorsanız lekeler kalıyor olabilir..

1.Deterjan markanı değiştir.
2.Deterjanı az kullan.
3.Extra yıkama suyu al
4.Çeşme suyunu yumuşatma sistemi kullan.
5.Makineni değiştir.
6.amannn boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…