Kızlar çarpıntınız var mı?

glupglup

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
1.236
24
358
49
İstanbul
22.haftamdayım kalbim de aşırı bir çarpıntı var bir haftadır. Doktor demir eksikliğinden kaynaklı dedi. Aynı durumda olan var mı aramızda???

22.haftamdayım kalbim de aşırı bir çarpıntı var bir haftadır. Doktor demir eksikliğinden kaynaklı dedi. Aynı durumda olan var mı aramızda???
bende 33.haftamdayım.. sürekli değil ama ara sıra çarpıntım oluyor.bazen hiçbirşey yapmadan otururken yada yatarken çok yoğun çarpıntı oluyor...normaldir heralde hamilelikte..

canım bende 27. haftaya girdim ama 18.haftadan beri şiddetli çarpıntım oluyor kadın dogum doktorum kardıyolojıye yönlendirdi eko ekg vs. birsürü şeye bakıldı kardıyolojı dr.ilaç verdi çarpıntı için o da bebeğin gelişimini olumsuz etkıleyecegı için doktorum kullanmama izin vermedi niye beni kardiiyologa gönderdi ilaç kullanmayacaksam onu da anlamadım gerçi uzun lafın kısası o kadar tetkik sonucunda doguma kadar dayanacaksın dedi bana dr. allah yardımcımız olsun...

benimde 22. haftadan beri kalp atışarım normalden fazla atıyo. doktor eğer kansızlık ve guatr yoksa kan basıncının artması ve kalbe fazla yüklenildiği için oluyor dedi.ilk zamanlar çok fazla kafaya takıyordum su an 33. haftadayım ama alıştım artık bel ağrısı onu solladı valla:bbo:allah herkse kolay versin hepimizi sağsalim bebişlerimize kvuştursun inş.

benim gebeligimin basinda cok oluyordu carpintim,simdi azalmakla beraber haftada bir kac gun yine oluyor.Ilk doktor ziyaretlerimin birinde doktora sordugumda normal demisti,bende onu duyduktan sonra ustunde durmaz oldum.

bende de son bir aydır çok şiddetli çarpıntılar oluyor E.K.G çektirdik bir sorun çıkmadı. doktorum çok rahatsız ederse çarpıntın başlayınca derin nefes al ver ama ıkınma sakın dedi birde yüzüne soğuk su çarp bu seni rahatlatır dedi.

Ben 18. haftamı bitirmek üzereyim bende de çok var. Özellikle yorulunca daha çok oluyor bunu farkettim. Mesela dün işyerinde çok yoğun bir gün geçirmiştim, bugün de aşırı yorgun ve bitkinim, hemen çarpıntı başladı (

Bendeki çarpıntı çok şükür geçti arkadaşlar. Ohhhhhh dedim valla.. ınşallah fazla olmaz artık.

7 24 geçmezz benim çarpıntım hamilelikte oluyo ama benim zaten panik atagım var alıştım artık ben 10 dakka çarparr 10 daka geçer

benim de oluyordu canım bikaç hafta önce yoğun olarak fakat demir haplarından mıdır bilmiyorum şimdlerde ancak çok hızlı tempoda yürürsem falan oluyor; geçti yani:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…