- 26 Ağustos 2025
- 85
- 24
- 3
- 26
- Konu Sahibi zeynep90128
Doktor 38. Haftada çatı muayenesi yaptı tepe kısmı dar normal olmaz makatin yırtılır dedi başka bir doktora gittik çatı muayenesi için daha erken dedi çatısi dar olup da normal doğuran var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatı muayenesi olmadan mi dogurdunBenim doktorum çatı muaynesi yapmayıp doğumda genişleyen bişey o demişti.
Çatı muaynem olmadı. İlk doğumumda dr sezeryancıydı zaten . Beni korkutup sezeryana aldı. Neymiş suyum gelmişmiş sezeryana girmelisin dedi. İkinci doktorum sezeryan sonrası normal doğum yapan bir dr du. Evet çatı muanesi yapmadan girdim. 41.0 da yatışım yapıldı. Suyum geldi. 36 saat az az suni sancı aldım ama açılmam 3 cm deydi ben sez istiyorum dedim. Sabredemedim.Çatı muayenesi olmadan mi dogurdun
Evet benim öyleydi vajinal değil sezeryan ile doğum yaptım hiç korkulacak bir şey yok ilk 3 gün ağrı oluyor sonra geçiyor.Doktor 38. Haftada çatı muayenesi yaptı tepe kısmı dar normal olmaz makatin yırtılır dedi başka bir doktora gittik çatı muayenesi için daha erken dedi çatısi dar olup da normal doğuran var mı
Kaç haftalikken dogurdun ben 38 +6 yim hala ses seda yokÇatı muaynem olmadı. İlk doğumumda dr sezeryancıydı zaten . Beni korkutup sezeryana aldı. Neymiş suyum gelmişmiş sezeryana girmelisin dedi. İkinci doktorum sezeryan sonrası normal doğum yapan bir dr du. Evet çatı muanesi yapmadan girdim. 41.0 da yatışım yapıldı. Suyum geldi. 36 saat az az suni sancı aldım ama açılmam 3 cm deydi ben sez istiyorum dedim. Sabredemedim.
Daha önce gittiğim bir dr da çatı muaynesi yapmıyordu.
Doktor 38. Haftada çatı muayenesi yaptı tepe kısmı dar normal olmaz makatin yırtılır dedi başka bir doktora gittik çatı muayenesi için daha erken dedi çatısi dar olup da normal doğuran var mı
Ya doguramazsa kanala falan sıkışırsa bebekHollandada yasiyorum, burda cati mueyenesi yapilmiyor. Saglik sorunun yoksa sezeryan bile yapmiyolar.
Benimki de ilk neden doğmuyor bu bebekİlki 38.2 de
İkinci 41.3 de
Ben 38 den 41,0 a kadar ne dedilerse yaptım. Doğmayınca dr suni ile başlattı. Daha gelmek istemiyorlar.Benimki de ilk neden doğmuyor bu bebek![]()
Ben de bi an önce kucağıma almak istiyorumBen 38 den 41,0 a kadar ne dedilerse yaptım. Doğmayınca dr suni ile başlattı. Daha gelmek istemiyorlar.
İnş sağlıkla gelsinBen de bi an önce kucağıma almak istiyorum
Ya doguramazsa kanala falan sıkışırsa bebek
SaolSunuda eklemek istiyorum, bazen bebeklerin gelisimi normalden buyuk felan olabiliyor. Onlarida vakti gelmeden suni sancilarla normal dogum yaptiriyolar.