Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım ben 20 haftalığım vazelin sürüyorum her akşam bolca. Aktardan kakao yağı aldım yakın zamanda da kakao yağı ve saf zeytinyağını birlikte karıştırıp sürücem tanıdığım bi kaç kişide çok faydalı olmuş bu yöntem.
En güzeli bebek yağı bolca suruceksin sabaha kadar nemli tutuyor canım yağlı olanda cilt çatlamıyor kuru cilt çatlıyor Allah'a şükür iki cocugumdada bebek yağı sürdüm hiç çatlağım yok canım öneririm vazelinde güzel
canm ben hiç bişey sürmedim ama cok şükür catlagım olmadı. bebek yagı kullanabilirsin birde bol bol su iç faydası oluyormus ama catlıcagı varsa ne yaparsan yap catlıyor diorlar.
bu arada aklıma gelmişken gögüs ucu kremini ihmal etme doguma az kalmıs. bilmiyorum basladınmı kullanmaya ama ben cok cektiğim için gögüs ucu yarasından hamile arkadaslara hep sölüyorum. hiç bişey bulamazsan saf vazalin sür bepanthen de kullanabilirsin. saglıcakla yavrunu kucagına alman dilegiyle.
Cok tesekkurler hepinize bende kakao kremi kullaniyorum, aksamlarida vazelin sureyim bundan sonra cok sagolun, benim bir arkadasimda goguse kuru sogan sutu surunce hic catlak olmuyormus, tabi ben henuz deneyemedim belki bir faydasi olur diye paylasmak istedim...
bende karnıma badem yaı ve vazelin sürüyorum.doktorum bebek yağı kullan dedi .suan 31 haftalık gebeyim karnımda hic bir kızarıklık dahi yok yalnız basen ve kalcalarımın catlayacagını hesap edemedim catlaklar olusmaya basladı