Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 7 gün sonra yaptım çıkmadı çok üzüldüm
Maşallah benimde yumurtlama 12 13 temmuz çatlama 14 temmuz sabırsızım çok 25 kadar bekleyim diyorumBen 7 gün sonra yaptım çıkmadı çok üzüldüm
8 gün yaptım silik çizgi çıktı am aşırı silikti
9 gün yaptım çizgi belirginleşecegine daha da silik çıktı umutsuzca 16. Gün gidip beta HCG baktırdım orda öğrendim hamile olduğumu
İdrar testleri çok güvenilir değil yani. 26 temmuzda kan testi yapın bence o zaman çıkarMaşallah benimde yumurtlama 12 13 temmuz çatlama 14 temmuz sabırsızım çok 25 kadar bekleyim diyorum
Kan veririm ama elimde awok ve innotiva gebelik testim var bi bakarım regl geçerse kan veririm çünkü sigarayı bırakıyorum erken öğrenirsem iyi olurİdrar testleri çok güvenilir değil yani. 26 temmuzda kan testi yapın bence o zaman çıkar
Awox guvenilir diyorlar inşallah Rabbim gönlünüze göre versinKan veririm ama elimde awok ve innotiva gebelik testim var bi bakarım regl geçerse kan veririm çünkü sigarayı bırakıyorum erken öğrenirsem iyi olur
Evet güvenilir kızımda onunla öğrendim innovitada ovilasyon testinin gebelik testi aminn teşekkürlerAwox guvenilir diyorlar inşallah Rabbim gönlünüze göre versin![]()
En erken 10.gün yap daha erken yaparsan çıkmama ihtimali çok yüksek
Benim çatlama 14 temmuzda oldu yumurtlama 12 13 temmuzda ben 25 de yapayım diyorum erken gebelik awok markaEn erken 10.gün yap daha erken yaparsan çıkmama ihtimali çok yüksek
Yap bakalım sabah ilk idrarla çıkmazsa da 29-30 gibi tekrarla testiBenim çatlama 14 temmuzda oldu yumurtlama 12 13 temmuzda ben 25 de yapayım diyorum erken gebelik awok marka
Regl 29 30 olabilir benim amacım erken öğrenip sigarayı bırakmakYap bakalım sabah ilk idrarla çıkmazsa da 29-30 gibi tekrarla testi
25 inde belki hcg idrara karışıp testin algılayacağı kadar yükselmemiş olabilir diye testte çıkmazsa tekrarla o tarihte demiştim ama çıkar büyük ihtimalle varsaRegl 29 30 olabilir benim amacım erken öğrenip sigarayı bırakmak
Çıkar kızımda aynı marka ile 7 gün kala öğrendim inşallah vardır da emeklerime değer ovilasyon yaptım bu ay25 inde belki hcg idrara karışıp testin algılayacağı kadar yükselmemiş olabilir diye testte çıkmazsa tekrarla o tarihte demiştim ama çıkar büyük ihtimalle varsa
İnnovita ile 12.-13. Gün rahat görürsün canım ben onunla kimyasali öğrenmiştim .. ama erken öğrenmekte iyi değil işte adet gecikmesiyle yapabilsek keşke çünkü kimyasal gebeliğin en çok erken yapılan testlerde görüyoruzKan veririm ama elimde awok ve innotiva gebelik testim var bi bakarım regl geçerse kan veririm çünkü sigarayı bırakıyorum erken öğrenirsem iyi olur
12 gün oluyor 25 temmuzda çıkar sanırım kızımda 7 gün kala çıkmıştıİnnovita ile 12.-13. Gün rahat görürsün canım ben onunla kimyasali öğrenmiştim .. ama erken öğrenmekte iyi değil işte adet gecikmesiyle yapabilsek keşke çünkü kimyasal gebeliğin en çok erken yapılan testlerde görüyoruz
Olabilir ama her gebelikte de aynı olmayabilir.. bide sigara kullanıyorum demişsin aslında sigarayi gebelik olmadan bırakmak daha iyidir hem yumurta kalitesi için hemde bebeğin tutunmasi için.. genelde öyle derler keşke şimdiden azaltsan canım12 gün oluyor 25 temmuzda çıkar sanırım kızımda 7 gün kala çıkmıştı
Yok ben günde 2 3 tane içerim bazen 4 5 tiryaki değilim şimdi daha aza indirdim 1 tane içiyorum oda strestenOlabilir ama her gebelikte de aynı olmayabilir.. bide sigara kullanıyorum demişsin aslında sigarayi gebelik olmadan bırakmak daha iyidir hem yumurta kalitesi için hemde bebeğin tutunmasi için.. genelde öyle derler keşke şimdiden azaltsan canım
Anladım canım bak sen böyle gidersen hepten bırakırsın stres de yapma inşallah olacak Allah'ın izniyle güzel düşün güzel olsunYok ben günde 2 3 tane içerim bazen 4 5 tiryaki değilim şimdi daha aza indirdim 1 tane içiyorum oda stresten
Oğlumda bıraktım komple kızımda günde 1 içtim Kızım doğdu 3 aylık olana kadar asla içmedim kilosu düşüktü sigara sinmesin dieAnladım canım bak sen böyle gidersen hepten bırakırsın stres de yapma inşallah olacak Allah'ın izniyle güzel düşün güzel olsun![]()
Anladım canım o zaman senin üçüncü çocuk mu bu masallahOğlumda bıraktım komple kızımda günde 1 içtim Kızım doğdu 3 aylık olana kadar asla içmedim kilosu düşüktü sigara sinmesin die