Kendin yapamazmisin göbeğinden hastaneye gitmene gerek yok kiOvitrela çatlama iğnesi hemen bozulan bişey mi ? Yarın yaptırıcam buzdolabında saklıyorum ama eczane yanında buz vermiş dışarda bozulmasın diye. Yarın işe giderken yanıma alıp 11de iğne için gidicem buz erir dimi bozulur mu acaba gidene kadar? Bı de her hastanede yapiyolar mi bu iğneyi ve kaç para alırlar sizce özelde? Devlette yapar mı?
Bilmemki hiç yapmadım . Hastanede ne kadarki acabaKendin yapamazmisin göbeğinden hastaneye gitmene gerek yok ki
Burda.ozelde igneler 40 tl vuruluyo ama o minicik ignesi ben kendim yapiyodum hep bi arkadasiniz esiniz bile yapabilirBilmemki hiç yapmadım . Hastanede ne kadarki acaba
40 TL mi Allah Allah çok ucuzmuş . İş yerinde olacağım ordan izin alıp gideceğim yaptırabilecek biri yok malesef olsa bile iğneyi aldım bozulmaz dimi hemencecikBurda.ozelde igneler 40 tl vuruluyo ama o minicik ignesi ben kendim yapiyodum hep bi arkadasiniz esiniz bile yapabilir
Şimdi bir yeri aradım 50 liraymis iş yerime yakın orda yaptircamBurda.ozelde igneler 40 tl vuruluyo ama o minicik ignesi ben kendim yapiyodum hep bi arkadasiniz esiniz bile yapabilir
Bence riske atmayın ısınma ihtimalini40 TL mi Allah Allah çok ucuzmuş . İş yerinde olacağım ordan izin alıp gideceğim yaptırabilecek biri yok malesef olsa bile iğneyi aldım bozulmaz dimi hemencecik
Is yerinizde dolapta tutun cikincada o buzla goturun hemen bisey olmaz40 TL mi Allah Allah çok ucuzmuş . İş yerinde olacağım ordan izin alıp gideceğim yaptırabilecek biri yok malesef olsa bile iğneyi aldım bozulmaz dimi hemencecik
Ah kuzucum kendin yapsan keşke. O kadar kolay ki. İğne gibi bile değil. Minicik ucu. Youtubeda çok video var. Canım o buzluk eve gidene kadar bozulmasın diye. 3-4 saat riske atma bence. İşyerindekiler biliyorsa işyerinde buzdolabına koymayı dene. Bilmiyorlarsa bi öneri bulamadımOvitrela çatlama iğnesi hemen bozulan bişey mi ? Yarın yaptırıcam buzdolabında saklıyorum ama eczane yanında buz vermiş dışarda bozulmasın diye. Yarın işe giderken yanıma alıp 11de iğne için gidicem buz erir dimi bozulur mu acaba gidene kadar? Bı de her hastanede yapiyolar mi bu iğneyi ve kaç para alırlar sizce özelde? Devlette yapar mı?
Buzdolabı yok.malesef ya ordaIs yerinizde dolapta tutun cikincada o buzla goturun hemen bisey olmaz
İş yerinde buzdolabı yokkiAh kuzucum kendin yapsan keşke. O kadar kolay ki. İğne gibi bile değil. Minicik ucu. Youtubeda çok video var. Canım o buzluk eve gidene kadar bozulmasın diye. 3-4 saat riske atma bence. İşyerindekiler biliyorsa işyerinde buzdolabına koymayı dene. Bilmiyorlarsa bi öneri bulamadımkuzum
Bi eczaneden bi restorandan bi cafeden rica edin dolapta tutarlar. Ben oyle yapiyodum cafeye veriyoduBuzdolabı yok.malesef ya orda
Öyle yapayım ya çok teşekkür ederimBi eczaneden bi restorandan bi cafeden rica edin dolapta tutarlar. Ben oyle yapiyodum cafeye veriyodu
İş yerinde dolap varmış orda sakladım:)Bi eczaneden bi restorandan bi cafeden rica edin dolapta tutarlar. Ben oyle yapiyodum cafeye veriyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?