- 10 Mart 2016
- 398
- 137
- 103
- 31
- Konu Sahibi Denizhifam
Kızlar kanda negatif çıkıp ultrasonda hamile oldugunu öğrenen varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cvp yukarıda alıntı yapmayi unutmuşumKızlar kanda negatif çıkıp ultrasonda hamile oldugunu öğrenen varmı
Böyle birşey gelmesini istiyorum en strest yapmadığım ay bu aydı hala adet görmedim 6 gün gecikti göğüsler karardı o siyahlıklar yayıldı damarlar cıktı ayakta üşüme bacakta agrı oldu ama kan testi negatif akşam dr gidicem bakalım neden olduCvp yukarıda alıntı yapmayi unutmuşum![]()
Yani bebek yoktur diyosun arkadaşım Niye fizyolojimiz böyle ümitlendirir ki biziMuhtemelen kan testinizi tekrarlamanizi isteyecektir doktorunuz pozitifse bile bu haftalarda ultrasonda birsey göremez, ultrasonda ilk görülen hafta son regl tarihinizden 6. Hafta sonrasıdır. şöyle düşünün, reglimiz gecikir kan testi yaptiririz pozitifse dr 2 hafta sonra gel kalp atışı varmı bir bakalım der. Yani diyecegim o ki eger görülme ihtimali olsaydi kan tahlilinin pozitif oldugu gün yada bir kac gün sonra bakilirdi ultrasonada..
Cabım ben daha hamile bile kalamadım yani hiç bir fikrim yok pozitif düşün pozitif olsunArkadaşlar merhaba; Aranıza yeni katıldım 5 hafta 3 günlük hamileyim 1 hafta önce Beta değerim 1507 çıktı dün gittik 2154 çıktı. Beta yavaş yükseliyor DR. bu gebelik sonlanabilir vs dedi çok mutsuzum bu durumda olup bebeğine kavuşan var mı ? Beslenme kesesi görünüyor bebeğin kalp atışını 6 haftada duyabiliri dedi cevp lütfennnnnn![]()
Hayir cnm yoktur demiyorum. Bunu ben bilemem kimsede bilemez. Dedigim olsa bile bu tarihte ultrasonda doktorun goremeyecegi anca 1 hafta sonra gozukur o sebeple dr kan testini tekrarlamani isteyecektir.Yani bebek yoktur diyosun arkadaşım Niye fizyolojimiz böyle ümitlendirir ki bizi
İnşallah canım bende gittim dr bir hafta bekle yine gebelik testi yaptır dedi Birazcık umutlandımOfff inşallah ya çok canım sıkkın korkuyorum falan ama herşey Allah'tan. Sanada nasip olur inşallah canım