Kızlar cevap lütfen

Böyle birseymi geldi başiniza enteresan.. ultrasonda görünüpte kanda çıkmaması imkansiz diye biliyorum kan testini tekrarlamasi gerekkir doktorunuzun.

Cvp yukarıda alıntı yapmayi unutmuşum:KK66:
Böyle birşey gelmesini istiyorum en strest yapmadığım ay bu aydı hala adet görmedim 6 gün gecikti göğüsler karardı o siyahlıklar yayıldı damarlar cıktı ayakta üşüme bacakta agrı oldu ama kan testi negatif akşam dr gidicem bakalım neden oldu

Muhtemelen kan testinizi tekrarlamanizi isteyecektir doktorunuz pozitifse bile bu haftalarda ultrasonda birsey göremez, ultrasonda ilk görülen hafta son regl tarihinizden 6. Hafta sonrasıdır. şöyle düşünün, reglimiz gecikir kan testi yaptiririz pozitifse dr 2 hafta sonra gel kalp atışı varmı bir bakalım der. Yani diyecegim o ki eger görülme ihtimali olsaydi kan tahlilinin pozitif oldugu gün yada bir kac gün sonra bakilirdi ultrasonada..

[QUOTalıntı izhifam, post: 45632612, member: 744901"]Böyle birşey gelmesini istiyorum en strest yapmadığım ay bu aydı hala adet görmedim 6 gün gecikti göğüsler karardı o siyahlıklar yayıldı damarlar cıktı ayakta üşüme bacakta agrı oldu ama kan testi negatif akşam dr gidicem bakalım neden oldu[/QUOTE]

Yine alinti unutmuşum

Arkadaşlar merhaba; Aranıza yeni katıldım 5 hafta 3 günlük hamileyim 1 hafta önce Beta değerim 1507 çıktı dün gittik 2154 çıktı. Beta yavaş yükseliyor DR. bu gebelik sonlanabilir vs dedi çok mutsuzum bu durumda olup bebeğine kavuşan var mı ? Beslenme kesesi görünüyor bebeğin kalp atışını 6 haftada duyabiliri dedi cevp lütfennnnnn :(

Muhtemelen kan testinizi tekrarlamanizi isteyecektir doktorunuz pozitifse bile bu haftalarda ultrasonda birsey göremez, ultrasonda ilk görülen hafta son regl tarihinizden 6. Hafta sonrasıdır. şöyle düşünün, reglimiz gecikir kan testi yaptiririz pozitifse dr 2 hafta sonra gel kalp atışı varmı bir bakalım der. Yani diyecegim o ki eger görülme ihtimali olsaydi kan tahlilinin pozitif oldugu gün yada bir kac gün sonra bakilirdi ultrasonada..
Yani bebek yoktur diyosun arkadaşım Niye fizyolojimiz böyle ümitlendirir ki bizi

Arkadaşlar merhaba; Aranıza yeni katıldım 5 hafta 3 günlük hamileyim 1 hafta önce Beta değerim 1507 çıktı dün gittik 2154 çıktı. Beta yavaş yükseliyor DR. bu gebelik sonlanabilir vs dedi çok mutsuzum bu durumda olup bebeğine kavuşan var mı ? Beslenme kesesi görünüyor bebeğin kalp atışını 6 haftada duyabiliri dedi cevp lütfennnnnn :KK43:
Cabım ben daha hamile bile kalamadım yani hiç bir fikrim yok pozitif düşün pozitif olsun

Offf inşallah ya çok canım sıkkın korkuyorum falan ama herşey Allah'tan. Sanada nasip olur inşallah canım

Cabım ben daha hamile bile kalamadım yani hiç bir fikrim yok pozitif düşün pozitif olsun

inşallah sanada nasip olur tatlımn

Yani bebek yoktur diyosun arkadaşım Niye fizyolojimiz böyle ümitlendirir ki bizi
Hayir cnm yoktur demiyorum. Bunu ben bilemem kimsede bilemez. Dedigim olsa bile bu tarihte ultrasonda doktorun goremeyecegi anca 1 hafta sonra gozukur o sebeple dr kan testini tekrarlamani isteyecektir.

Back
X