Kızlar cevap vermem lazım ona bir bakın lütfen

bir erkekle ayrıldıktan hemen sonra yakınlasmak yanlıs cunku cogu eski sevgilisini unutmak icin baska kızlarla takılır bir muddet sonra geri döner olan o insana olur bence acele etmeyin zamana bırakın bakalım o bu boslukta eski sevgilisine donecekmi

ne istediğini bilmiyosun:ssz:
en tehlikeli bayan modelisin suanda:53:
kötü bi yorum olarak algılama bunu cnm
bi çok kişi bu durumu yaşıyo
eğer ne yapman gerektiğini duygularını anlayamıyosan
görüşmeyi kesmeni öneririm
sonunda üzülen sen olursun...

ne istediğini bilmiyosun:ssz:
en tehlikeli bayan modelisin suanda:53:
kötü bi yorum olarak algılama bunu cnm
bi çok kişi bu durumu yaşıyo
eğer ne yapman gerektiğini duygularını anlayamıyosan
görüşmeyi kesmeni öneririm
sonunda üzülen sen olursun...

Eveet ne istediğimi bilmiyorumm :53:

bir erkekle ayrıldıktan hemen sonra yakınlasmak yanlıs cunku cogu eski sevgilisini unutmak icin baska kızlarla takılır bir muddet sonra geri döner olan o insana olur bence acele etmeyin zamana bırakın bakalım o bu boslukta eski sevgilisine donecekmi

Hemen değil 3 ay sonra .. yakınlsmakta söyle o hep bana sarılmak istiyordu sarıldı işte

Hemen değil 3 ay sonra .. yakınlsmakta söyle o hep bana sarılmak istiyordu sarıldı işte

tamamda bu 3 ay boyunca siz arkadas olarak gorusmussunuz o boslugu sizinle doldurmus zaten 3 ayın sonunda harekete gecmis..belkide kız arkadasını bile aramıstır bu donemde ozledim vs diye kız pas vermediyse sizde deniyor sansını yine bu ihtimalleri goz onunde bulundurarak bir karar ver ki bence suan icin sadece arkadas sınırları icinde ilişkinizi devam ettirmeye calıs derim ben

siz ona cevap verdikce o sizin pesinizden gelir cunku ona kendini iyi hissettiriyorsunuz. Ama siz o kisiden emin degilsiniz. Kafanizda bir suru soru isareti varken bir iliskiye baslamayin. Yalnizliginizi emin olmadiginiz bi adamla gidermeye calismayin. Bence.. (=

Siz bir ilişki yaşamaya özlem duyuyorsunuz ;
bu kişiye değil...

Bu durumda başlayacak bir ilişki çok manasız.

Ne o! Sevmeye sevilmeye ihtiyacım var,yalnız olmuyor ...eeeee....elde bu var olmasa da olduralım bu olsun...olmaz öyle şey:ssz:

Yeni ayrılmış birinin size karşı ne derece büyük hisler besleyebileceğini düşünüyorsunuz ? Siz hayatına yeni giren biri değilken üstelik ??

Yanaktan öpüşüp öpüşmemek tamamen sizin olaya bakışınızla ilgili (tabi bu yanaktan öpme olayı buluşma sırasında mrblaşırken ya da ayrılırken olduysa diye söylüyorum) ama ne demek sarılmak öyle kalmak ?

Back
X