Kızlar cevaplayın lütfen

duygusalannee

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
257
125
18
Merhaba arkadaşlar adetime 6 gün varken kan testi yapıldı başka bir rahatsızlıģımdan dolayı gebelik çıkmadı sizce 6 gün varken ćıkmama ihtimali varmıdır çünkü içimde garip bi his var ama sadece his belirti yok...

Merhaba arkadaşlar adetime 6 gün varken kan testi yapıldı başka bir rahatsızlıģımdan dolayı gebelik çıkmadı sizce 6 gün varken ćıkmama ihtimali varmıdır çünkü içimde garip bi his var ama sadece his belirti yok...

Sabır tatlım acele etme

Sabır, mü'minin hem dünya, hem de ahiret saadetini temin yolunda, Hz. Muhammed Mustafa'ya (s.a.s.) tabi olunarak bulunan bir ışıktır...

Sabır, mü'min için en büyük güç kaynağıdır. Sabır, dayanıklı olmaktır, zorlukları göğüslemektir. Sabır, Müslüman'ın öz sermayesidir...

Rabbimşn 99 güzel ismşnden birdir ya sabır, ya sabır çek hakkında en hayırlısını dile en güzelş senş bulacaktır

Sağolun kızlar düşünmeyeyim diyorum ama olmuyor bugün eltim 2. Ye doğum yaptı kaynanam başta olmak üzere herkes sıra sende deyip durdu 1 yıldır istiyorum diyemedim nasip dedim..inşallah allahım bana ve isteyen herkese tez zamanda nasip eder..

Back
X