- Konu Sahibi inci61inci
-
Annem 23 yıllık evli olduğu halde kullanmadığı o kadar havluları,çarşafları,yazmaları ıvır zıvır var ki.... Çeyizleri Trabzondaki evimizde olduğu için ondan alamıyorum.Ama gidince alacağım
Ve bundan dolayı ben bütün eşyalarımı kullanıyorum.Havlularımı saklamıyorum.Çoğu banyo dolabında. (Yine kenara attım biraz. Kurtulamıyorum ki bu stokçu hhuyumdan :) )
Benden kıymetli değildir ya kullanacağım diyorum.
Misafir için alınan yemek takımı çatal kaşık bıçak takımı masaörtüleri peçeteleri kullanıyorum
Peki ya siz kullanma taraftarı mısınız? Yoksa köşede dursun sonra kullanırım diyenlerden misiniz? Fikirlerimizi paylaşalım kızlar
O kadar çok heves ederek maddi manevi emeklerle aldığım şeyler var ki, Allah kısmet etse bir gün gelse de keşke hepsini kullanırım, kıyamam kullanamam demem, kullanmayacağım şeyi zaten almıyorum. Hayatta hiçbir şey bizden değerli değil, nihayetinde eşya yani, hayat fani kullanın gitsin..
Ben kullanma taraftarıyım:)) Sonuçta kimsenin yarına çıkacağı belli değil neden kullanmayayım ki hepsi burda kalacak giderken yanımızda götürmeyeceğiz sonuçtaHiiiiç acımadan kullanıyorum hatta annemin çeyizinden bana kalanlar var geldiğinde kullandığımı görünce ben kıyamadım kullanmaya bak hiç acıyomu diyo neden acıyayım diyorum benden kıymetlimi içimden kullanmak geldi bana ait olan şeyi kendimden mi korucam ilahi anneciğim Kullanın kızlar kullanın saklayıp ne yapacağız ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?