Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok silik bir çizgi var bende goruyorum ama bekledikten sonra kuuma cizgisi olusmus olabilir. Isterseniz erken gebelik testi yapın daha net sonuç verir.Kizlar ilk testi yaptigimda cikmadi, bi 2 saat sonra tekrar elime aldigimda boyleydi. Adetime 2 gun var. Sizce bisey var midir?
Sonrada ciktigi icin çok da umutlanmak istemiyorumTestin markasi after10
Bu arada adetime 2 gunYeniden deneyin testi yok denecek gibi bir siliklik var fakat bana negatif gibi geldi. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız![]()
Canım ben ovulasyon testine bu konuda pek güvenmiyorum. Herkes hamileliği gösteriyor dedikten sonra ben de denemiştim seninki gibi çift cizgiydi ve ertesi günü adet oldum. İki gün kalmış iki gün daha bekleyelim net olsunBu arada adetime 2 gunEki Görüntüle 2693883 var ve ovulasyon testim az once boyle cikti. Bu normal mi? Kafayi yicem yumurtluyo muyum bi de anlamadim![]()
Merhaba bugun bir daha yaptimCanım ben ovulasyon testine bu konuda pek güvenmiyorum. Herkes hamileliği gösteriyor dedikten sonra ben de denemiştim seninki gibi çift cizgiydi ve ertesi günü adet oldum. İki gün kalmış iki gün daha bekleyelim net olsun![]()
Çizgi görünüyor inşallah hayırlı olsun derizMerhaba bugun bir daha yaptim
Hemen 5 dk da boyle oldu, adetim yarin. Sanki biseyler var gibi, bekliyorum bakalim
Eki Görüntüle 2694062
İlk yaptığınız kuruma çizgisi gibi gelmişti ama üstteki 5 dk da çıktıysa var gibi. İnşallah vardır canımMerhaba bugun bir daha yaptim
Hemen 5 dk da boyle oldu, adetim yarin. Sanki biseyler var gibi, bekliyorum bakalim
Eki Görüntüle 2694062
Bunda görünüyorMerhaba bugun bir daha yaptim
Eki Görüntüle 2694062
Var gibi canım . Yarın tekrarla bence daha net çıkar inşallahMerhaba bugun bir daha yaptim
Eki Görüntüle 2694062
Yaptirdim hamileyim
hadi hayırlı olsun inşallah saglıkla kucagına almak nasip olur canımYaptirdim hamileyim![]()
Belirtilerin neydi canımYaptirdim hamileyim![]()
Adetime 2 gun kala ovulasyon testim hala yumurtluyor gibi net cift cizgi cikti, nasil olur felan derken gebelik testi yaptim cok hafif silik cizgiyi gordum ama hayalet cizgi mi emin olamadim. Sonrasinda ovuzlasyon testim ertesi gunlerde daha da koyulasti, bi tuhaflik var diye dusunup kan test yaptirdim.Beta 200 ciktiBelirtilerin neydi canım
İnşallah sağ salim alırsın kucugina canım benimm belirtilerinn nelerdi bnim de adete 4 gün var inşallah bndee bu çizgiyi görürüm kuzumAdetime 2 gun kala ovulasyon testim hala yumurtluyor gibi net cift cizgi cikti, nasil olur felan derken gebelik testi yaptim cok hafif silik cizgiyi gordum ama hayalet cizgi mi emin olamadim. Sonrasinda ovuzlasyon testim ertesi gunlerde daha da koyulasti, bi tuhaflik var diye dusunup kan test yaptirdim.Beta 200 cikti![]()
Vücudunuzda ne gibi değişiklikler oldu anlatırmisiniz. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Adetime 2 gun kala ovulasyon testim hala yumurtluyor gibi net cift cizgi cikti, nasil olur felan derken gebelik testi yaptim cok hafif silik cizgiyi gordum ama hayalet cizgi mi emin olamadim. Sonrasinda ovuzlasyon testim ertesi gunlerde daha da koyulasti, bi tuhaflik var diye dusunup kan test yaptirdim.Beta 200 cikti![]()
Tebrik ederim.super bir haber buYaptirdim hamileyim![]()