Kizlar çift cizgi var mi?Yardim

Lutie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2020
10
12
3
37
Kizlar ilk testi yaptigimda cikmadi, bi 2 saat sonra tekrar elime aldigimda boyleydi. Adetime 2 gun var. Sizce bisey var midir?
Sonrada ciktigi icin çok da umutlanmak istemiyorum :( Testin markasi after10

Eklentiler

• 20200920_230800.webp
    20200920_230800.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 382
Yeniden deneyin testi yok denecek gibi bir siliklik var fakat bana negatif gibi geldi. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız 😊

After 10 bende yalancı pozitif verdi. 😔 Anında çıkmıştı.

Kizlar ilk testi yaptigimda cikmadi, bi 2 saat sonra tekrar elime aldigimda boyleydi. Adetime 2 gun var. Sizce bisey var midir?
Sonrada ciktigi icin çok da umutlanmak istemiyorum :KK43: Testin markasi after10
Çok silik bir çizgi var bende goruyorum ama bekledikten sonra kuuma cizgisi olusmus olabilir. Isterseniz erken gebelik testi yapın daha net sonuç verir.

Yeniden deneyin testi yok denecek gibi bir siliklik var fakat bana negatif gibi geldi. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız 😊
Bu arada adetime 2 gun
20200920_232751.webp
var ve ovulasyon testim az once boyle cikti. Bu normal mi? Kafayi yicem yumurtluyo muyum bi de anlamadim :(

Bu arada adetime 2 gunEki Görüntüle 2693883 var ve ovulasyon testim az once boyle cikti. Bu normal mi? Kafayi yicem yumurtluyo muyum bi de anlamadim :KK43:
Canım ben ovulasyon testine bu konuda pek güvenmiyorum. Herkes hamileliği gösteriyor dedikten sonra ben de denemiştim seninki gibi çift cizgiydi ve ertesi günü adet oldum. İki gün kalmış iki gün daha bekleyelim net olsun 😊

Canım ben ovulasyon testine bu konuda pek güvenmiyorum. Herkes hamileliği gösteriyor dedikten sonra ben de denemiştim seninki gibi çift cizgiydi ve ertesi günü adet oldum. İki gün kalmış iki gün daha bekleyelim net olsun 😊
Merhaba bugun bir daha yaptim😊
Hemen 5 dk da boyle oldu, adetim yarin. Sanki biseyler var gibi, bekliyorum bakalim
20200921_124908.webp

Belirtilerin neydi canım
Adetime 2 gun kala ovulasyon testim hala yumurtluyor gibi net cift cizgi cikti, nasil olur felan derken gebelik testi yaptim cok hafif silik cizgiyi gordum ama hayalet cizgi mi emin olamadim. Sonrasinda ovuzlasyon testim ertesi gunlerde daha da koyulasti, bi tuhaflik var diye dusunup kan test yaptirdim.Beta 200 cikti😁😁😁

Adetime 2 gun kala ovulasyon testim hala yumurtluyor gibi net cift cizgi cikti, nasil olur felan derken gebelik testi yaptim cok hafif silik cizgiyi gordum ama hayalet cizgi mi emin olamadim. Sonrasinda ovuzlasyon testim ertesi gunlerde daha da koyulasti, bi tuhaflik var diye dusunup kan test yaptirdim.Beta 200 cikti😁😁😁
İnşallah sağ salim alırsın kucugina canım benimm belirtilerinn nelerdi bnim de adete 4 gün var inşallah bndee bu çizgiyi görürüm kuzum :(

Vücudunuzda ne gibi değişiklikler oldu anlatırmisiniz. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Back
X