kızlar cigerlerim agriyor öksürmekten ölcem :((

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
İyi aksamlar kizlar..2gundur bogazimda gicik vardi.bugunse gribim.bogazimda gecmeyen gıdıklanma gıcık öksürük balgam halsizlik.hiriltim var..katarin gribin corbalar ihlamur pekmez deniyorum.öksürüğüm artti uyutmuyo artik :(kesin onerileriniz varmi??

İyi aksamlar kizlar..2gundur bogazimda gicik vardi.bugunse gribim.bogazimda gecmeyen gıdıklanma gıcık öksürük balgam halsizlik.hiriltim var..katarin gribin corbalar ihlamur pekmez deniyorum.öksürüğüm artti uyutmuyo artik :(kesin onerileriniz varmi??
Doktora gidin hırıltınızda varmış bronşit yada astım olabilir.

Son düzenleme:
doktora gidinnn :94::94::94::94::94::94::94:

Astimim var kizlar ilac kullaniyorum.ondan degil eminim..gecen gun usutmustum disarda 2gundur usuyodum icten ice belliydihasta olcagim..doktora gitsm evdeki grip ilaclari oksuruk sruplari verck.daha cok evde denedigimiz dogal yontemlerle iylesmek istiyorm

balgam çok öksürük yapar bol bol ılık su için, bal ve zencefil karıştırıp yutabilirsiniz, doktora gidin hemen grip diye düşünmeyin faranjit, larenjit bunlar da çok fazla öksürük yapıyor, benim 3 ay geçmemişti faranjitten dolayı öksürüğüm.

Doktora gitmeniz de yinede fayda var :94: gittikten sonra aktardan toz zencefil alip balla karistirip kullanabilirsiniz :6:

yarım limon, bir tatlı kaşığı bal
boğazınıza yayarak ydum yudum için
bende faranjit var
öksürdükçe azıyor, azdıkça öksürüyorum iğrenç bir şey
ben bu yolu buldum
doktor sitesinde bir professör yazmıştı bunu öksürme refleksini kesiyormuş
bir deneyin bakalım ama grip ilaçsız geçmiyor bu sadece boğazınızın iyice tahriş olmasını önler ancak
doktor şart

Canım geçmiş olsun. Gece yatmadan önce ayak tabanlarina viks sürüp çorap giyerek yat. Öksürüğünün azaldigini göreceksin. Bir iki gün tekrarla. Tabi ekstra bir rahatsızlık yoksa.

Arkadaşım ballı soğanı kesinlikle öneririm. 4 yaşında ki oğlum bile bunun sayesinde iyileşti.. öksürüğe faydası olduğunu göreceksiniz. Resmen içinizi yumuşatıyor.

Adaçayı çok iyi geliyor bogaz enfeksiyonlarına ve öksürüğe yalniz hazir olan degilde aktardan almalısınız.
İğde yemekte öksürüğe iyi.ayrica arkadas demiş vicks süper. Bal limon zencefil ve ilik sudan oluşan karışımda iyi gelir.bunlar genelde keser.ama doktora gorunmelisiniz.

Tesk edrim arkadaslar.biraz daha hafifledi sanki.pek hastane islerini sevmiyorum.gripti nezleydi evde dogal gecirmeye calisirim.haklisiniz gorunmek lazim ama ne bilim.yatiyorum corbaydi vitamindi baharatti daha iyi geciyo.umarim iyi olurum

Yazıldı mı bilmiyorum, akşam yatmadan önce ayak tabanınıza vicks sürüp çorap giyip öyle yatın. Gece rahat uyursunuz ancak mutlaka doktora gidin. Ve vicks'i ayağınızı yıkamadan 2 kez üst üste sürmeyin. Geçmiş olsun.

Doktor diye bir şey varken burada konu açmak neden :26:

biz mi geçireceğiz öksürüğünüzü :ssz::ssz:

Aynı şikayetlerle annem, babam, kardeşim ve teyzem boğuştu. Teyzem en önce hasta olandı doktora gitmedi, hastalık 15 gün sonra hala geçmeyince gitti doktora doktor zatürre başlangıcı dedi. Bu bir virüs kendi kendinize geçirmeye çalışmayın ve bir doktora gidin...

Arkadaslar burnum akiyo yok aksiriyom diyehemenndoktora gitmek istemedigim icin burdan fikir almqk istedim.sevmiyorum ayagima tas batti hadi doktora olayini..yardimlariniz icin tesk ederim.kara turp bal karisimi duymussunuzdur 2 gundur iciyorum ilk denemem.oksuruk yok gbi..bugun gorundum doktora grip dedi.yeni salginmis.yavastan duzeliyorum

herkes gibi zencefil diyorum..birebir...ister sütüne kat ister bala..ayağına viks sürüp yatmak da rahat uyku verir..

Back
X