kızlar cinsiyet ne zaman öğrenilir?

Öncelikle hayirli olsun canim rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsin insaallah..
Soruna gelince eger doktorun görebilirse en erken herhalde 14.haftada belli olur benimkide 14. De belli oldu ana tereddütlerimde vardi acikcasi dedim acaba yanilmismidir fln ama 19.haftada tekrar gittigimde anladimki yanilmamis ve bir oglum olacak insaallah..tabiiki en güveniliri ayrintili ultrasonda görülüyor cogu arkadasimda yanilmalar oldu tabiiki herkezde olacak diyede birsey yok umarim rabbim hayirlica gönlüne göre verir

bu benim 3 gebeliğim hep erkenden söyledi doktor bu sefer 11 haftalıken erkeğe benziyor dedi öyle çıktı

Ben 16.Haftamda kızım olacağını öğrendim sanırım erkek bebeklerde bu daha erken haftalarda görülebiliyor. Yalnız biraz da şans tabi kordon bacaklarının arasındaysa görmek çok zor oluyor :)

Yorumları okudukça şaşırıyorum sanırım bizim bebiş biraz inatçı. 17.haftamıza girdik ama hala cinsiyetini öğrenemedik. Her ultrasona girdiğimizde bacakları kapalı oluyor işin komik tarafı bacaklarını açtığında ise arkası dönük oluyor :) Sanki oyun yapıyor küçük bıdığım. Süprizleri seviyoruz anlaşılan, bakalım ne zaman bizim bu merakımızı giderecek :) Sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…