Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hiçbir şey belli değilkiKızlar cinsiyet tahmini istiyorumanlayanlar cevap yazabilir mi
13 haftalik var onu atayım birde 16 haftalık bacak arası görüntüsü varCanım hiçbir şey belli değilki
Erkek bu bal küpü annesi sağlıkla gelsin inşallah darısı başımaBacak arası 16 diğeri 13 haftalik
Ayy inşallah canım benim Rabbim tez vakitte nasip etsin ayın 2sinde detaylı ultrason var o zman öğrenirim yazarimErkek bu bal küpü annesi sağlıkla gelsin inşallah darısı başıma
Evet ozaman net belli olur ama cikintiyi gördüm ben inşallah sağlıkla gelsin erkek ben burdayım diyor resmenAyy inşallah canım benim Rabbim tez vakitte nasip etsin ayın 2sinde detaylı ultrason var o zman öğrenirim yazarim
Ayy inşallah canım benim Rabbim tez vakitte nasip etsin ayın 2sinde detaylı ultrason var oErkek bu bal küpü annesi sağlıkla gelsin inşallah darısı başıma
Yok devlet hastanesine gidiyorum söylemiyor detaylı da ogrenecegiz artıkErkek bencede ama doktor bir şey demedi mi belli oluyor sanki
Allah allah bende bu doktorları anlamıyorum sanki çok zorAyy inşallah canım benim Rabbim tez vakitte nasip etsin ayın 2sinde detaylı ultrason var o
Yok devlet hastanesine gidiyorum söylemiyor detaylı da ogrenecegiz artık
Detayliya kadar yanilan çok oluyor bence bazı doktorlar kendilerine guvenemiyorlarAllah allah bende bu doktorları anlamıyorum sanki çok zor
OlabilirDetayliya kadar yanilan çok oluyor bence bazı doktorlar kendilerine guvenemiyorlar
13 haftalık, sizce bizim cinsiyetimiz nedir?Erkek bu bal küpü annesi sağlıkla gelsin inşallah darısı başıma
Bana kız gibi geldi belli olunca buraya da yazın sağlıkla gelsin minikBacak arası 16 diğeri 13 haftalik
Sizce bizim nedir?Bana kız gibi geldi belli olunca buraya da yazın sağlıkla gelsin minik
Kız üç çizgi var gibi görüyorumSizce bizim nedir?
Ayy Allah razı olsuunKız üç çizgi var gibi görüyorum