- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.544
- 63
- Konu Sahibi mina retriever
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka varmı görüntü?? Burda hc bise belli olmuyoSizce kiz mi erkek mi ? Cok merak ediyorum. 2sinide cok sevcem ama bu merak öldürecek beni :) 11 haftalik
Yaa dr umun makinasi kotu diye foto bile vermek istemiyo. Sali gunu ozele gidicem ancak ordaki dr baska foto verirBaşka varmı görüntü?? Burda hc bise belli olmuyo
Sen en iyisi o zamn koy foto suan . Tahmin yapamaz kmse :)Yaa dr umun makinasi kotu diye foto bile vermek istemiyo. Sali gunu ozele gidicem ancak ordaki dr baska foto verirsolda kafa ve eli sagda 2 bacagi var havada
Ayyy :) tamam o zman bekliyeyim 3 5 gun daha :) dr ne dicek acaba. Bacak arasi gozukse anlarim ztnde... bide merak ettigim her gittigimde yatiyo bebek. Neden eli ayagi oynamiyo acaba. Ac gittigm icin mi kiSen en iyisi o zamn koy foto suan . Tahmin yapamaz kmse :)
Çikolata ye gitmeden önce bol su iç nasıl hareketlenir yarım saat önceden ye meselâ.Ayyy :) tamam o zman bekliyeyim 3 5 gun daha :) dr ne dicek acaba. Bacak arasi gozukse anlarim ztnde... bide merak ettigim her gittigimde yatiyo bebek. Neden eli ayagi oynamiyo acaba. Ac gittigm icin mi ki
Oyle yapaym bakalm bide. Hic gormedm dha kipirtisini :) gerci eli ayagi yeni belli oldu dha once gormemistim boyle :) insallah sali gunu kipirdar yaa cok merak ediyorum. Ne garip icinde bi canli var :)Çikolata ye gitmeden önce bol su iç nasıl hareketlenir yarım saat önceden ye meselâ.
Erkek sanırım o gördügm pipi demi bacak arasındaki?Teyzelerii bize de bi tahminde bulunur musunuz acaba12 Haftalikken ikili testte dr bi tahminde bulundu ama daha gitmedim haftaya gidicem insallah suan 15haftaligiz. Foto 12haftaya ait
Canim dr ikili test esnasinda tahmin yaptı buyuk ihtimal kız bi çıkıntı bile yok dedi ama tabi daha kesin degil :)Erkek sanırım o gördügm pipi demi bacak arasındaki?
Bn br şey gördüm gbi ama kordon da olabilir o :) hayırlısı canm bizimde kesinleşmedi daha erkek gbi diyo ama bakalmCanim dr ikili test esnasinda tahmin yaptı buyuk ihtimal kız bi çıkıntı bile yok dedi ama tabi daha kesin degil :)
Aynen canım hayirlisi benim ilk cocuk bu o yüzden erkek kız farketmez yeter ki sag saglim kavusayim :) kavusalim. Sen ne zaman gidiceksin dr aBn br şey gördüm gbi ama kordon da olabilir o :) hayırlısı canm bizimde kesinleşmedi daha erkek gbi diyo ama bakalm
Benmde ilk aynı dusuncedeym ilk zatn Rabbim hayirlisini ve sagliklisini nasip etsn bnm kontrole var daha mayıs 15 de gidecem bn.Aynen canım hayirlisi benim ilk cocuk bu o yüzden erkek kız farketmez yeter ki sag saglim kavusayim :) kavusalim. Sen ne zaman gidiceksin dr a
Hayırlı haberler alalim insallah canım.Benmde ilk aynı dusuncedeym ilk zatn Rabbim hayirlisini ve sagliklisini nasip etsn bnm kontrole var daha mayıs 15 de gidecem bn.
Canım ben kız gibi gördüm 80% kız gözümde hayırlı evlat olur İnşAllah sonucu dersin bizede artık)Teyzelerii bize de bi tahminde bulunur musunuz acaba12 Haftalikken ikili testte dr bi tahminde bulundu ama daha gitmedim haftaya gidicem insallah suan 15haftaligiz. Foto 12haftaya ait
Canım öncelikle hayırlı evlat olsun size kaç hafta 13mü?bence erkek gibi)Merhaba aranızda yeniyimBen çok anlamıyorum, elimde başka resimde yok acaba tahmin edebilir misiniz ?
Eki Görüntüle 1985856
Görüntüden hiç anlamadım ama içime kız gnu doğru birden :) öğrenince haber ver merk ettm:)Sizce kiz mi erkek mi ? Cok merak ediyorum. 2sinide cok sevcem ama bu merak öldürecek beni :) 11 haftalik
Kız bence bacak arasında bisey yokTeyzelerii bize de bi tahminde bulunur musunuz acaba12 Haftalikken ikili testte dr bi tahminde bulundu ama daha gitmedim haftaya gidicem insallah suan 15haftaligiz. Foto 12haftaya ait