Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nubu tam net cıkmamiş ama şekil olarak kıza benzettımKızlar bebeğimin cinsiyet tahminini yaparmısınız
Bu instagramda olan cinsiyet tahmini yapan sayfaya attım erkek dediler 2 hafta sonra tekrar atıcam ultrason fotoğrafınıNubu tam net cıkmamiş ama şekil olarak kıza benzettım
Kızlar bebeğimin cinsiyet tahminini yaparmısınız
Erkekte olabilir tahmin uzerıne yorum yapıyoruzBu instagramda olan cinsiyet tahmini yapan sayfaya attım erkek dediler 2 hafta sonra tekrar atıcam ultrason fotoğrafını
Banada yorum yaparmısınızNubu tam net cıkmamiş ama şekil olarak kıza benzettım
Nubu gorunmuyor sadece hıssıyats gore erkek gıbı geldı ama nubu kapalıBanada yorum yaparmısınız
İnşallah hissiyatınız gerçek olur kızım var bide hayırlısıyla oğlum olsun inşallahNubu gorunmuyor sadece hıssıyats gore erkek gıbı geldı ama nubu kapalı
Ayy inşallah rabbim gönlünüzdekını nasıp etsın doktorunuz bır tahmınde bulunmadımıBanada yorum yaparmısınız
İnşallah hissiyatınız gerçek olur kızım var bide hayırlısıyla oğlum olsun inşallah
14 haftalık 16 da belli olur dedi. Devlet hastanesi erken söylemiyoAyy inşallah rabbim gönlünüzdekını nasıp etsın doktorunuz bır tahmınde bulunmadımı
Bir tahmininiz varmı acaba?Erkekte olabilir tahmin uzerıne yorum yapıyoruz
Önemlı olan doktorun Soyleyecegı cinsıyet zaten.
Saglıkla gelsın
Kız hissettim:)Kızlar bebeğimin cinsiyet tahminini yaparmısınız
Erkek gibi sanki nubu dik duruyorBir tahmininiz varmı acaba?