Kızlar cinsiyet yardım

camdanpabuclar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
96
4
28
Adana
Merhabalar kızlar
Ben yeni anne adayıyım ama çocuğumun cinsiyetini çookk merak ediyorum daha 5 haftalık yorumcuya bile üye oldum genelde erkek çıkıyor bilen var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhabalar canım hayırlı olsun.:46: bende senin gibiydim hamileliğimi öğrendiğimde benimde miniğim 5 haftalıktı ..bizim eşimle duamız vardı ilk bebişimizi oğliş istiyorduk çok dua ettik hayırlısı sağlıklısı diye ama gönlümüzdekini de yaradan verdi (sonsuz şükürler olsun)..
biz 11,5 haftada öğrendik minik pipisini gördük
:9:beklerken bende çokkk sabırsızlandım ama Allah dualara icabet edendir ben inanıyordum ..şimdi oğlişle tekmeleriyle günümü gün ediyorum bakalım sağlıkla kucaklayacağım günü...
sende sabredeceksin hamilelik her yönüyle sabır işi elini karnına koyup bol bol dua oku çok faydasını görürsün
senin görevin şimdi sağlıklı yiyecekler yemek kendini üzmemek ve yormamak mutlu hayallerle 40 haftanı doldurmak merak etme zaman geçiyor..
bunun hesaplama yöntemleriyele falan alakası pek yok nasippp sadece..ama bu yıl çok fazla erkek bebiş haberi alıyorum havadanmı sudanmı farkındalık meseleside olabilir..bakalım sizinde gönlünüzdeki sağlıkla doğsun inşaallah....

İnşallah cnm bende sağlıklı erkek bebek istiyorum hayırlısı ile Allahım herkese nasip etsin inşallah çin takvimine baktın mı sen?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bende her takvimde başka bişi çıkmıştı hatta burada çok iddialı hesaplıyorum diyen biri var forumda o da kız çıkarmıştı ama miniciğim pipili :D:emir_bebek::52:

Canım sen sadece dua et.strest yapma bu kadar.çin takvimi min takvimi boş işler bunlar.Allah ne verirse sağlıklısını versin.cin takvimi nereden bilecek cinsiyetini.batıl boş inançlar.Erkek mi istiyorsun dua et.Allah gönlüne göre versin ,)

Back
X